Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Osłona świateł

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[660] Osłona świateł

cześć, zastanawiam się nad dołożeniem do swojej 660-tki metalowej siatkowej osłony do reflektorów i chciałem zapytać czy macie jakieś doświadczenie z tym? z czego najlepiej byłoby to zrobić? Nie ma problemu z umyciem reflektorów z błota? Znajomy coś przebąkiwał o zrobieniu osolony z kawałka plexi ale zastanawiam się czy nie będzie to wpływać na rozproszenie światła..
    Może w ogóle ktoś z Was bo coś takiego i chciałby się tego pozbyć za drobną opłata

Kolega w kateemie ma taki bajer - KTM ma kiepskie światło, ale z tą pleksją to tragedia - szkoda.

A kratka? W sumie to nie wiem. Może ktoś mądrzejszy się wypowie.
    --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Ja robiłem to do swojej ST, ale, że mam spawarkę elektrodową nie mogłem przyspawać siatki do ramki. Mam kilka fot jak to wygląda w ST. Szukaj tutaj:
      BYŁA I POZOSTANIE NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI
      YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE 89' CHESTERFIELD

Ja tu tylko sprzątam

Komentarz

gruuuuubo

Komentarz

to są gmole do ST, które sprzedaje Paweł
          BYŁA I POZOSTANIE NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI
          YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE 89' CHESTERFIELD

Ja tu tylko sprzątam

Komentarz

http://picasaweb.google.com/lukaszvi...01438509690082 o to chodzi? Też szukam. Kto na forum jest taki zdolny manualnie i robi takie gadżety? Wiem, że Hiszpan11 swojego czasu do Afryczek robił, ale czy jeszcze się w to bawi?...
            "Na motocyklu jeźdź tak, jakbyś chciał, żeby jeździły twoje dzieci"

Komentarz

Zamieszczone przez Baszyniak Zobacz posta
              cześć, zastanawiam się nad dołożeniem do swojej 660-tki metalowej siatkowej osłony do reflektorów i chciałem zapytać czy macie jakieś doświadczenie z tym? z czego najlepiej byłoby to zrobić? Nie ma problemu z umyciem reflektorów z błota? Znajomy coś przebąkiwał o zrobieniu osolony z kawałka plexi ale zastanawiam się czy nie będzie to wpływać na rozproszenie światła..
              Może w ogóle ktoś z Was bo coś takiego i chciałby się tego pozbyć za drobną opłata
              posiadam takie cuś do 660 z pojedyńczą lampą jak ktos chce to mogę sprzedać za niewielka opłatą!

Komentarz

byłbym zainteresowany

Komentarz

a mógłbyś wkleić jakąś fotkę tego wynalazku? no i jak bardzo masz nas zamiar ewentualnie oskubać ;?)

Komentarz

Zamieszczone przez kleszcz Zobacz posta
                    posiadam takie cuś do 660 z pojedyńczą lampą jak ktos chce to mogę sprzedać za niewielka opłatą!
                    masz tego więcej niż jedną szt? jeśli tak,to ja chętnie zanabędę drogą kupna

Komentarz

osłona lampy do xtz 660

widze ze jest kilku zainteresowanych ! moge zrobic taką samą ( jak ktoś jest zainteresowany)
                      ta idzie do kolegi Tiffany 660
                      Załączone pliki

Komentarz

z braku chętnych akcja odwołana! kratka idzie w polske!

Komentarz

zaraz!!!!!
                          po czemu ta rameczka?

Komentarz

Pracuję...
                          X