Witam
Mam taką małą zagadkę. Jakie części zapasowe zabrać do Tereski na wycieczkę do Mongolii trasa na stronie www.enduro-swiat.pl
Na jakieś 20000 km . Olej wymienię po 10000 ale co ze sprzęgłem, klockami, pompą paliwa, regulatorem napięcia itp. Tenerke mam od niedawna i nie wiem jakie ma przypadłości o ile jakieś ma
Mam taką małą zagadkę. Jakie części zapasowe zabrać do Tereski na wycieczkę do Mongolii trasa na stronie www.enduro-swiat.pl
Na jakieś 20000 km . Olej wymienię po 10000 ale co ze sprzęgłem, klockami, pompą paliwa, regulatorem napięcia itp. Tenerke mam od niedawna i nie wiem jakie ma przypadłości o ile jakieś ma
projekt toczy się już od roku a wizy załatwiamy od 4 miesięcy. Spełniamy nasze marzenia. Ale w głowie już kiełkuje następny projekt. W końcu ziemia jest okrągła i trzeba to jakoś sprawdzić
Co do części elektrycznych- regulator napięcia to podstawa jako zapas w długą trasę, ja bym sobie wykombinował jeszcze w razie "w" moduł zapłonowy. Napęd wymień przed wyjazdem lub zabierz zapasowy. Nie wiem jakie są tam warunki i czy nie lepiej tak czy tak mieć zapasowy. Olej w ST wymienia się co 6000km, a nie co 10000km jak zasugerowałeś- pilnuj tego, bo jak zajedziesz panewki na zadupiu Mongolskim to trochę lipa może być. Tymbardziej, że warunki nie będą raczej asfaltowe.
na jakiś jacht cumujący w De Monaco ... .
Komentarz