Dobra a jak wygląda oświetlenie rejestracji po założeniu Tourig Kit-u, starcza jeszcze światła na nią czy trzeba coś modzić z przesunięciem lampy na jakimś dystansie.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Scottoiler - jaki wlać olej
Zwiń
X
-
Mi w nowej tenerce ani teraz w kacie na tablice ze scotem już oświetlenie nie sięgało...jeszcze nic nie robiłem i nikt się nie przyczepił, ale muszę coś pomyśleć. Widziałem u Pretora w ktm-ie (gdy go jeszcze miał) fajne podświetlenie diodowe, coś jakby łby śrub trzymających tablicę miały diody.Ale Pretora wtedy nie było i nie dopytałem co to za patent.hominis est errare, insipientis in errore perseverare
Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC
Komentarz
-
No właśnie plan był taki żeby jutro go zamontować ale jutro jadę na przegląd i diagnosta może się przyczepić bo już i tak mam przednią oponę bez homologacji na drogi publiczne i rejli owiewkę, dla spokojności Scottoilera założę po przeglądzie lepiej losu nie kusić i dbać o nerwy diagnostyco zaprocentuje w przyszłości.
Komentarz
-
Te świecą "dookoła", a u Pretora chyba było tylko do dołu podświetlenie, tzn wycięcie w osłonie diody.Ale to dawno było i mogę się mylić. Ciekawy jest natomiast dopisek:używać wyłącznie w celach rajdowychready to race
hominis est errare, insipientis in errore perseverare
Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC
Komentarz
Komentarz