Usunięte na żądanie użytkownika
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Warsztat Warszawa i oklolice
Zwiń
X
-
Siwy
-
Znam Dandiego, piłem wutke i organizowałem wraz z nim szkolenie motocyklowe w pewnej gazecie.
Przerabia też motocykle, ma tor, sprzęt, obrabiarki, myjke ciśnieniową i w ogóle... Sam jeździ przerobioną Afryką. Adam też chyba się zna z Dandym.
XT 600 po przeróbkach:
tenere.jpg--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz
-
Siwy
-
Zamieszczone przez LukaSS Zobacz postaZnam Dandiego, piłem wutke i organizowałem wraz z nim szkolenie motocyklowe w pewnej gazecie.
Przerabia też motocykle, ma tor, sprzęt, obrabiarki, myjke ciśnieniową i w ogóle... Sam jeździ przerobioną Afryką. Adam też chyba się zna z Dandym.
XT 600 po przeróbkach:
Przerobiona Tenera ze zdjęcia należy do Mego Serdecznego Przyjaciela, który obecnie śmiga na niej po Tunezji.
Przy mojej Teresce też kilka rzeczy zrobił. Bardzo solidnie i niedrogo.
LukaSS - skoro organizowałeś to szkolenie, to pewnie i na nim byłeś. A jeśli tak, to się tam widzieliśmy
Komentarz
-
Siwy
-
blyshkrik
-
szpak to taki ptak
Zamieszczone przez blyshkrik Zobacz postaPolecam kolege Szpaka z Nowego Prażmowa, strony www nie ma ale za to na motocyklach się zna i wsród braci motocyklowej (tej starszej) też znany jest.
Gdyby ktoś potrzebował motór podleczyć to śmiało, tel do niego 500 811 808
Zamiast krwi ma olej silnikowy, a włosy sztywne jak szprychy, jego drugie imię to MOTOCYKL.znam szpaka !! koleś jest ok , ale nie radze dawać mu zaliczki !
Komentarz
-
Zaliczka? Kurcze, ja pani w sklepie czy u fryzjera nie daje zaliczki, a to taka sama usługa jak warsztat motocyklowy.
WARSZAWA WULKANIZACJA WYMIANA OPON
Ul. Puławska/Al. Lotników/Wałbrzyska - w podwórku biura rachunkowego
Dzis byłem by tylko oponę zdjąć - człowiek mi to zrobił gratisowo. Robi w ogóle motocykowe koła. Ha! widziałem TKC 80 na felgach od małej Tenery - przyznać sie kto zakupił komplet?--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz
-
Zamieszczone przez blyshkrik Zobacz postamasz przeterminowane informacjetak czy siak koleś jest naprawde oryginalny
Komentarz
Komentarz