Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Warsztat Warszawa i oklolice

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• browar
    odpowiedział(a)
    Szybciej będzie zadzwonić 698 115 293,urzędujemy w podwarszawskim Piastowie.

Zostaw komentarz:

• marcinjunak
    odpowiedział(a)
    pisz do browara

Zostaw komentarz:

• _ja
    odpowiedział(a)
    Szanowni.

Odświeżam temat.
    Macie jeszcze kogoś w Warszawie, kto ogarnia Teresy?

Zostaw komentarz:

• rafet
    odpowiedział(a)
    Polecam kolegom szanownym warsztat: przedrajdem.pl - serwisowałem u nich Tereskę. Polecam, tym bardziej, że Yamaszkę serwisuje Arek, który dawniej pracował w ASO Yamaha. Nie ma dla nich rzeczy nie możliwych i cenowo przystępnie.

Zostaw komentarz:

• marunio
    odpowiedział(a)
    Spoko w takim razie zadzwonię do nich i zobaczymy . dzięki Kuba

Zostaw komentarz:

• qpcio
    odpowiedział(a)
    kasowo jest bardzo pozytywnie, a czasowo roznie, ale nie bedzie tak, ze wstawisz dzis i za dwa dni sie dowiesz, ze bedzie ruszony za tydzien, tylko od razu dostaniesz prikaz "przyjedz za tydzien" - warto rozmawiac ;-)

Zostaw komentarz:

• marunio
    odpowiedział(a)
    spoko,
    dzięki Kuba.a jak czasowo i kasowo?

Zostaw komentarz:

• qpcio
    odpowiedział(a)
    JA Ci polecam Grubensa: https://www.facebook.com/GruGarage?fref=ts. Teresowy tak teoretyk, jak i praktyk.

Zostaw komentarz:

• marunio
    odpowiedział(a)
    koledzy a czy możecie mi polecić jakiś dobry warsztat który zajął by się gaźnikami u mnie.chodzi mi o regulację bo jest "za bogato". miałem ustawiane zawory i zmieniane zestawy naprawcze gaźników(te duże) w Stajni Motocyklowej jakieś 6 tys km temu jednakże zależy mi na skorygowaniu ich bo w ww warsztacie za każdym razem gdy oddaję sprzęt to owszem jest wszystko ok ale ich terminowość zostawia wiele do życzenia a chciałbym by mi to ktoś ogarnął w miarę prężnie .

Zostaw komentarz:

• qbalon
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez zibi_1 Zobacz posta
    http://www.motojama.pl/index.php Polecam ten serwis. Wiem, że nie wstawia tam żadnej lipy i nie próbuje naciągać klientów.
    Jako dobry opiekun Teresy Safiego dałem ją do regulacji zaworów i zmiany płynu hamulcowego w obydwu obiegach.
    Wszystko zrobione rzetelnie, niedrogo i na czas.
    Całość trwała jeden dzień.
    Człowiek bardzo rozsądny, odwiódł mnie od niepotrzebnego wydawania kasy - wydawało mi się, że klocki są do wymiany a okazało się, że jeszcze trochę pojeżdżą.
    Najbardziej ujęło mnie to, że na drugi dzień po odebraniu motocykla odebrałem telefon, czy wszystko ze sprzętem jest ok - przy odbiorze wydawało mi się, że tylny hamulec po zmianie płynu gorzej działa. Na szczęście było to złudzenie
    Nie wiem czy telefon to standard czy też chęć sprawdzenia czy z hamulcem jest wszystko ok - tak czy siak uważam ze było to bardzo fajne

Jednym słowem polecam człowieka

Zostaw komentarz:

• Tomus
    odpowiedział(a)
    Ja polecam mechanika z Mińska Mazowieckiego Wieńka (szaman z forum Intruderowego ) Byłem u niego z moją hondą vt 1100 ACE , jak i mój kumpel na intruderze vs750 , mechanik pierwsze klasa dba o każdy sprzęt który dostaje jak o swoje. Koszta mówi przed podjęciem się serwisu/naprawy. Zapytać się go muszę tylko, czy łapie się też za Tenerki i inne sprzęty off road'owe , bo specjalizuje się głównie w Intruzach . Jak ktoś zainteresowany to tel: 797 130 osiemset czterdzieści dwa

Zostaw komentarz:

• Nowy
    odpowiedział(a)
    Jeśli to Grzesiek to również go polecam - robiłem u niego serwis bodajże sezon lub 2 temu i też byłem zadowolony. Przynajmniej miałem pewność, że robota będzie dobrze zrobiona

Dodatkowo zarekomenduję jeszcze jedno miejsce tym razem w W-wie, mianowicie garaż naszego forumowego kolegi Janasa w okolicach Pragi Pd i Saskiej Kępy.
    Janas rozkładał nie raz na części swoje motocykle, ma wiedzę i chęci do pracy. Dziwie się że ten adres jeszcze się nie pojawił na forum Można się dodatkowo poduczyć podstaw mechaniki

Zostaw komentarz:

• kamilltee
    odpowiedział(a)
    to Grzesiek, kolega Marcina Junaka - jest mechanikiem motocyklowym
    u mnie ustawiał zawory, i potwierdził przebieg zgodny z cyferblatem

robił kilka sprzetów z forum, kilka osób ma do niego namiary
    - również polecam
    Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.

Zostaw komentarz:

• Nowy
    odpowiedział(a)
    Qbalon, daj jeszcze namiar na mechanika który poprawił niedoróbki (będzie dla potomnych )

Zostaw komentarz:

• qbalon
    odpowiedział(a)
    W piątek odebrałem sprzęt. W niedzielę przetestowałem. Wszystko chodzi jak marzenie
    Przyczyną łykania oleju był urwany uszczelniacz zaworu. Wstawione były jakieś tanie gówna.
    Dandy'emu zapłaciłem za szlif gniazd zaworowych. Nie wyglądało żeby było to zrobione. Oprócz tego musiałem wymienić 3 zawory. Znowu dziwna sprawa - 5 tys. km temu ponoć były w bardzo dobrym stanie...
    Jednym słowem - omijać Dandiego szerokim łukiem
    Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X