Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Zamówienie zbiorcze kufry alu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

na ramki będą pasować moje kufry można nawet na gmole założyć (zależy jaka wielkość kufra) wszystko w granicach rozsądku .Druga sprawa jest to >stelaż pod kufry czy pod sakwy i jak mocna jest jego konstrukcja nie chciał bym nikogo naciągać na dodatkowy zakup stelaża, widziałem już jak chłopaki oszczędzają kupują skrzynki po amunicji i wieszają je na stelażach givi które pękają na 1 offie .02.02.2011 zamykam listę , w tej cenie Tesenewrati.

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

1.Siwy zapłacone ,kufry są zrobione zrobione wysyłka do 10 lutego
        2.Jankalajnen zapłacone wysyłka między 15 a 28 lutego. czekam na info od brata bez ciśnienia.
        3.namet zaliczka 50% wpłacone
        4.zemin zapłacone wysyłka 15/28 lutego
        5 laguna xxxxxxxxxxxxx nie potwierdziła nie zaprzeczyła ?
        6 cezary zapłacone do 10 lutego wysyłka .
        Ostatnio edytowany przez randal76; 161.

Komentarz

Dziś wieczorem zamykam listę .

Komentarz

Jeszcze ja!!!

Byłem święcie przekonany, że lista będzie wisiała do połowy lutego- parę dni mnie teraz nie było, wracam... A tu ZONK...

Randal, mam nadzieję, że się zlitujesz

el_norbiako: prawy średni, lewy duży, ze ściętymi kantami i równymi symetrycznymi uchwytami. Stelaż pod Givi od Pawła.

Komentarz

przykro mi ale zrobię ci te kufry za rok.

żartowałem.

Komentarz

ja dopiero zaczynam przygodę z ST. Wstępnie chętny za rok ))
                "ja to ja, więc jako ja chcę być znany"
                =>
                Motocyklowy Klub Podróżników STRANGERS.PL

Komentarz

przelew chciałem zrobić ,poproszę o dane konta forum .

Komentarz

Randal, nie mamy konta, nie pobieramy opłat za korzystanie z forum, nie bierzemy kasy od użytkowników.
                    Ja mam ew. koszt hostingu, Adam domenę, reszta to nasza praca - nie chcemy za to kasy.
                    Jak się pojawi kwestia pieniędzy, tzn. będzie potrzebna ściepa, roześlemy PW do użytkowników.

W każdym razie, dziękujemy.
                    Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

aha to lepiej niż w erze .Obiecałem zyski z ogłoszenia więc jak tylko będzie kasa potrzebna wpłata natychmiastowa.

Komentarz

Zamieszczone przez randal76 Zobacz posta
                        aha to lepiej niż w erze .Obiecałem zyski z ogłoszenia więc jak tylko będzie kasa potrzebna wpłata natychmiastowa.
                        Może...

hominis est errare, insipientis in errore perseverare
                        Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Panowie którzy zamówili kufry proszę o zrozumienie ,wysyłka będzie z poślizgiem czasowym z powodu braku zamków które wykonał kolega hiszpan11 z forum transalpa
                          W niedziele Hiszpan miał wypadek i nie był w stanie na czas dostarczyć towaru,lada dzień zamki wyśle brat Hiszpana.
                          ps.Michał wracaj szybko do zdrowia!!

Komentarz

Zamieszczone przez randal76 Zobacz posta
                            Panowie którzy zamówili kufry proszę o zrozumienie ,wysyłka będzie z poślizgiem czasowym z powodu braku zamków które wykonał kolega hiszpan11 z forum transalpa
                            W niedziele Hiszpan miał wypadek i nie był w stanie na czas dostarczyć towaru,lada dzień zamki wyśle brat Hiszpana.
                            ps.Michał wracaj szybko do zdrowia!!
                            Z mojej strony luz, czekam grzecznie.
                            Licze tylko, że do końca maja kuferki będą gotowe;-)

Komentarz

laguna ja wiem ty wiesz
                              Dobra wiadomość zamki już są, w poniedziałek wysyłka.

Komentarz

kuferki dotarly... teraz pytanie - jest jakas instrukcja albo przykladwoe foto jak najlepiej i najbezpieczniej je zamontowac?

... oki, juz podpatrzylem na galeriach - mimo wszystko jesli jakies uwagi lub sugestie co do montazu to bardzo prosze.
                                Ostatnio edytowany przez nemet; 371.
                                lr-lr-saab-xtz

Komentarz

Pracuję...
                                X