Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Koła

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[660] Koła

Witam.
    Potrzebuje koła do 660, chce zalozyc kochy i latac w terenie a nie chce za kazdym razem sie bawic w zdejmowanie opon i detek...
    Oczywiscie w rozsadnej cenie i w dobrym stanie ;-)
    Enduro nie klęka
    R 1100 GS '99 - limonka
    Pajero 3.2 DiD '03

Daruj sobie szkoda tylko motoru. Mała tereska nie nadaje się do takiej orki . Wiem że ciągnie wilka do lasu ale tylko zepsujesz fajny motor i będziesz potem żałował.
    Jeśli już byś chciał podmieniać koła to kup sobie LC4 625 albo 640 z rozruchem, przynajmniej nie będzie ci szkoda plastików bo za wiele ich tam nie ma a jak są to się nie łamią przy byle jakiejś glebie. Będę teraz na długim weekendzie w domu to zabiorę cię na jazdę próbną na 640ste zobaczysz że to całkiem fajne moto w teren i na drogę oczywiście zgodnie z przeznaczeniem opon .
    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
    sigpic

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

Zamieszczone przez blyshkrik Zobacz posta
        Skąd wiesz, że się nie nadaje???????, jeździłeś?????
        wcześniej ujeżdżałem prawie tylko w terenie małą terese 600 przez 2 lata więc pojęcie blade o walce z dużym motorem w terenie mam

A i nie kupuj badziewia LC4, uderz lepiej w RM'ę 250 w 2takcie
        wątpię żeby rmą dało się latać trasy po 200km po asfalcie

Moja SuperTenera daje rade i frajda jest.
        Bo w terenie to frajda zawsze jest w porównaniu do asfaltu

Kolego trocin, kupuj koła i dali jazda, plastiki można zawsze pospawać, jak to mówią z tego nikt nie będzie strzelał w końcu to enduro, a nie porcelanowa filiżanka.
        Kupuj bo każdy musi przejść drogę od ciężkiego enduro do crosa całkiem podobnie jak kiedyś z WSK na JUNAKA a potem na ruska
        Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
        No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
        sigpic

Komentarz

Wlasnie.... to jest enduro i ma latac po terenie... oczywiscie bez przesady... a kumpel stara DR650 na kostkach radzi sobie super w terenie, chlopaki z ekipy, z ktora mialem przyjemnosc polatac w okolicach Deblina z Marcinem na starszej malej teresce i deerze dawali rade, to co, ja nie dam???? ;-)
          Na razie radze sobie jakos na swoich oponach, ale ostatnio wjachalem w fajny wawoz, zjezdzilem go sobie i nagle zauwazylem zajebisty podjazd, tylko troche po blotku... niestety w polowie poddalem sie, tereska stanela na wahaczu i dziekuje, ledwo ja wyrwalem i zjechalem z powrotem, a wiem ze jakbym mial kochy to bym dal rade... szkoda... jak nie znajde kol to zaloze na te co mam kochy i bede latal ;-)
          Enduro nie klęka
          R 1100 GS '99 - limonka
          Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Pracuję...
          X