Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
WyjÄ…tek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • KupiÄ™ - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Sprzedam Super Tenere [UPDATE: uwaga mina]

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

dlaczego sobie wczesnie nie sprawdziles jego postów,,

hmmm ja jak sprzedaje to nie chodzę klientom z linijka i sprawdza ramy, mam warsztat i tam staram sie angażować mój czas ,zawsze mowie ze zrobię zdjęcie jakie kto chce , nawet malej śrubki i niech sobie klient przyjeżdża z 5 mechanikami,ja np lakiernikiem nie jestem i sieczko mi stwierdzić czy motocykl np 10 lat temu byl malowany czy ma oryginalny lakier najzwyczajniej w świecie nie wiem i co mam powiedzieć klientowi ???powiem ze nie wiem to usłyszę jak to pan nie wie sprzedaje pan a nie wie!!!!! MOWIE tak nie wiem na motocykl daje gwarancje jak sie cos panu nie spodoba to moze pan oddac,motocykl mógł by mieć nawet 10 właścicieli,

Komentarz

Za tą cenę spodziewałem się że jest wszystko do roboty oprócz geometrii (ramy, lag) - tak też było napisane w ogłoszeniu. To że coś jest okazyjnie tanie, to nie znaczy że musi być takie kombinowane.
      Ogólnie ten motocykl jest po poważnym wypadku i chyba należało o tym wspomnieć - to nie są skutki gleb wynikających ze stylu enduro.

Komentarz

Zamieszczone przez Jan25 Zobacz posta
        dlaczego sobie wczesnie nie sprawdziles jego postów,,
        I tu dochodzimy do paradoksalnego postrzegania rzeczywistości. Winna nie jest osoba która (świadomie!) kłamie, tylko ta która była za mało pomysłowa żeby to zdemaskować ?

Może jest jakaś reguła dot. tego przy jakiej wartości dobrego sprzętu można oszukiwać do woli ? N.p. sprzedaję model za 50% ceny nominalnej więc nie muszę mówić prawdy ?
        sigpic

Komentarz

po telefonie do thomas1709 dowiedzialem sie ze pan dzik312 proponowal 2000tys,chciales kupić thomas się nie zgodzil!!! i tu jest problem!!!!!!!!!!

o tym kolega zapomniał wspomnieć??

Komentarz

Zamieszczone przez Jan25 Zobacz posta
            i tu jest problem!!!!!!!!!!
            Jaki problem ?
            sigpic

Komentarz

Hahahahahaa - tak szczerze to powiedziałem, że nawet za 1500 bym jej nie wziął !!!! Fajny mi to problem.
              Kolega powiedział też jeszcze na forum że ją sprzedał, a Adamowi że rama jest prosta itp. itd - na pewno jego słowo jest dużo warte
              W sumie to za darmo nie wziął by jej - byłem zrozpaczony jak zobaczyłem w jakim jest stanie.

Komentarz

wiem wiem, za darmo byś nie wziął jechałeś po najtańsza tenere a za darmo byś nie wziął he he he he....

to tyle co chciałem napisać w tym temacie.

Komentarz

Chłopie siejesz zamęt niepotrzebny - żadnej oferty cenowej z mojej strony nie było, a że kolega Thomas delikatnie mówiąc mija się z prawdą to do Ciebie nie trafia.
                  Tak jak Adam napisał - to moja wina że nie jestem na tyle przebiegły aby robić śledztwo nt życia i działalności sprzedawcy. Jestem naiwny i wydałem dwa baki gazu na przejażdżkę - nie martw się nie zrujnuje to mojego budżetu i uwierz mi nie dał bym 100 zł za nią bo nie miałem ochoty po prostu się do niej zabierać i nie chciało by mi się marznąć jadąc nią.
                  Kolego Thomas - życzę powodzenia w koleżeńskim bytowaniu na forum.
                  Ostatnio edytowany przez dzik312; 495.

Komentarz

Faktycznie tak sie nie robi. Zwlaszcza na forum.
                    Take care of your Tenere she will take care of you

http://tablica.pl/oferta/yamaha-xtz-...5-ID1LXXh.html

Komentarz

Tak się składa, że byłem z dzik312 i jeszcze jedną osobą oglądać to gówno i słowa :że nawet za 1500 bym jej nie chciał padły tam - za darmo byśmy pewnie jej nie wzięli- ale jak widać zawsze w tym kraju uczciwy musi się tłumaczyć.

Komentarz

To jest najprawdziwsze kurestwo! Inaczej tego nie idzie nazwać. Ale gorzej jak się taki "cudowny" sprzęt od kogoś kupi. Wielu handlarzy żyje chyba tylko dlatego, że nie ma w Polsce takiego dostępu do broni jak w USA....

Komentarz

A kolega Jan25 dziwnie zażarcie broni kłamliwego handlarzyny - nawet do niego zadzwonił

Komentarz

Kolega ogłoszeniodawca usunął zdjęcia moto z pierwszego posta, a z profilu informację o gg (9953164) i miejscowości (Żywiec/Kamesznica/Przybędza) - pewnie gdyby nie blokada edycji postów to w ogóle śladów by nie było
                            Na szczęście rootolf zrobił kopię aukcji gdzie jest też nr. telefonu i nick z allegro ( 1987wilk ) : http://www.allegromat.pl/aukcja124646
                            sigpic

Komentarz

fxrider - brawo. trzeba pietnowac chamstwo. po jego komentarzu bezposrednio po Twoim poscie z opisem rozmowy telefonicznej to juz nalezal mu sie kontrolny pstryczek w nos w postaci bana.
                              Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
                              Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

Komentarz

Jemu należał się pstryczek już na miejscu jak przyjechaliśmy oglądać ten złom, ale bląd włosy kręcone i twarz cherubinka oraz gadki, że się nie zna i nic nie zauważył zwiodły nas i odjechaliśmy nie posyłając mu nawet wiązanki. Oj żal czuję do siebie wielki

Komentarz

PracujÄ™...
                                X