Zdjęcie0082.jpgZdjęcie0081.jpgZdjęcie0080.jpgZdjęcie0079.jpgZdjęcie0078.jpg
Witam mam do sprzedania yamahe xtz 660 z 1993r, ma uszkodzony kierunek i przedni błotnik widoczny na zdjęciach. Silnik pobiera w znaczącym stopniu olej, ale pracuje bez większych problemów jedynie po dłuższym kilkudniowym postoju jest problem z odpaleniem. Jakiś 1tyś kil temu wymieniłem kompletny napęd DID wzmacniany z gumami zabieraka. Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę pisać mogę udzielić więcej informacji.
Witam mam do sprzedania yamahe xtz 660 z 1993r, ma uszkodzony kierunek i przedni błotnik widoczny na zdjęciach. Silnik pobiera w znaczącym stopniu olej, ale pracuje bez większych problemów jedynie po dłuższym kilkudniowym postoju jest problem z odpaleniem. Jakiś 1tyś kil temu wymieniłem kompletny napęd DID wzmacniany z gumami zabieraka. Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę pisać mogę udzielić więcej informacji.

Wpakujesz 2 tyś w silnik i dalej to bedzie kapelan któego nikt za 4 nie kupi ale bedziesz sobie tłumaczył ze robisz to dla siebie i bedziesz dalej ciorał po krzakach. Niestety to pruba oszustwa samego siebie. skoro juz chciałeś sprzedac to zrobisz i znów bediesz chciał sprzedać ale mimo wszystko zycze powodzenia w remoncie . Pochwal sie na forum jakas fotorelacja dla potomnych jakies fotki wymiary tłoka cylindra stan uszczelniaczy i głowicy. Niech bedzie dla potomnych jako wzór silnika i przyczyna pobierania znacznych ilosci oleju.
Komentarz