Witam all użytkowników
1.Pierwszych z moich zagadnień jest olej do tereski? rok temu kupiłem motocykl od niemca i nie mam pojęcia jaki olej lał..
zaczął się kolejny sezon i czas wielki na wymianę oleju ! Co sądzicie na temat motula albo castrola? castrola mam w dobrej cenie i zastanawiam się czy w ogóle się nadaje? tereska ma 21 000 przebiegu.. co mówicie?
2.Drugim moim pytankiem są drgania motorku, gdyż niedawno miałem mały wypadek, a mianowicie wyłożyłem się na zakręcie (na szczęście w miarę wolno jechałem) droga była lekko pokryta żwirkiem i zarzuciło mi tyłem, w sumie się położyłem na asfalcie
wielkich strat nie ma jako tako ale odczuwam dziwne drgania motorku, na 3 biegu przy zwalnianiu przednie koło jakby lekko podskakiwało, drażni mnie to, bo wcześniej tego nie było;/ jak sądzicie co mogło się stać ?
3.Kolejnym mankamentem są zadrapania na motorku
w sumie to mam do pomalowania 2 elementy. Może ktoś mnie pokierować od czego się zabrać w pierwszej kolejności? hmm.. myślę, że z malowaniem większego problemu nie będzie, ale co z 4 zniszczonymi naklejkami?
Please, help me people..

1.Pierwszych z moich zagadnień jest olej do tereski? rok temu kupiłem motocykl od niemca i nie mam pojęcia jaki olej lał..

2.Drugim moim pytankiem są drgania motorku, gdyż niedawno miałem mały wypadek, a mianowicie wyłożyłem się na zakręcie (na szczęście w miarę wolno jechałem) droga była lekko pokryta żwirkiem i zarzuciło mi tyłem, w sumie się położyłem na asfalcie

3.Kolejnym mankamentem są zadrapania na motorku

Komentarz