Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wygodniejsza kanapa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[660] Wygodniejsza kanapa

Hej ma ktoś jakiś patent co by kanapa w małej teresie była wygodniejsza szczególnie na dłuższe przeloty?
    Do duzej to widziałem gdzieś na forum takie fajne profilowane siodła.
    Nie maszyna lecz chęć szczera zrobi z Ciebie ADWENCZERA!!!

Obraz%u00252520011.jpg

mxwulkan robi. Łojek sobie bardzo chwalił wersje dla 750.

Komentarz

Dzięki Kaytek mx napisz proszę co i jak do malej T, czy może być inny kolor tego paseczka?
      Nie maszyna lecz chęć szczera zrobi z Ciebie ADWENCZERA!!!

Komentarz

kolor może być inny bo różne dorabiał a prezentuje sie ciekawie

Komentarz

jeszcze na forum afryki jest gość, który przerabia dowolne kanapy i je profiluje z gąbką na podobno mega wygodne

Komentarz

A co złego w seryjnej ?,po 500 km dupsko się przyzwyczaja i mozna śmigać,te akcesoryjne są wygodniejsze to fakt ale czasami to stopniowanie przeszkadza
            Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
            Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...

Komentarz

nie możliwe, teresa ma niewygodna kanapę? podobno tylko KTMy mają niewygodne siedzenia
              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
              No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
              sigpic

Komentarz

witam, właśnie sie zarejestrowałem z woli tego właśnie siodła od mxwulcan, macie może jakiś kontakt do niego??? nr. telefonu najlepiej, prosze o odpowiedź jak to siodło u niego zamówić

Komentarz

Zamieszczone przez Laker Zobacz posta
                  witam, właśnie sie zarejestrowałem z woli tego właśnie siodła od mxwulcan, macie może jakiś kontakt do niego??? nr. telefonu najlepiej, prosze o odpowiedź jak to siodło u niego zamówić
                  Po pierwsze, to witamy się w dziale Powitalnia.
                  Po drugie w profilu Mxwulcana jest coś takiego jak "Wyślij prywatną wiadomość" i tam można do niego napisać.

pzdr,
                  Robert
                  "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Sposobem na wygodną kanape jest przyzwyczajenie dupska do orginału i naprawde niejest taka nie wygodna ....

Komentarz

Zamieszczone przez Kaytec Zobacz posta
                      [ATTACH=CONFIG]10188[/ATTACH]

mxwulkan robi. Łojek sobie bardzo chwalił wersje dla 750.
                      Witam, czy ktoś ma jakikolwiek kontakt do osoby przerabiającej kanapy w taki sposób jak powyżej (za cenę 250 zł)? MX-Wulkan się nie odzywa. Musze swoją przerobić bo mam dość bolącego tyłka :/
                      --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Zamieszczone przez LukaSS Zobacz posta
                        MX-Wulkan się nie odzywa.
                        Pisałeś, czy dzwoniłeś? Chyba rzadko tu zagląda. W razie czego numer mam.

Komentarz

LukaSS, jeśli uda Ci się czegoś dowiedzieć, to daj znać. Też jestem zainteresowany.

Komentarz

Kiedyś dzwoniłem, później drugi raz, w końcu sms ale nic z tego. Był człowiek na allegro ale się zmył i nie ma aukcji w archiwalnych.
                            --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Tu są namiary telefoniczne na producenta - http://www.xtzclub.pl/threads/8557-S...l=1#post115520

Komentarz

Pracuję...
                              X