i jak się ma sprawa?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Gmole - dywagacje teoretyczne w poszukiwaniu ideału
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez seitaro Zobacz postaChyba tak jak mówił to kilka postów marcinjunak
Niby jeszcze jest trochę czasu do otwarcia sezonu, ale ojro teraz ciut tańsze...może współpracują z ludźmi co kleja plastiki i dlatego się ociągają
albo po prostu jak to zwykle bywa teoria (projekt) ma niewiele wspólnego z praktyką.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Jest już prototyp i są już zdjęcia,założyłem nowy temat http://www.xtzclub.pl/threads/11657-...sze-polskie%29
Komentarz
-
Informacja dla chcących zamówić gmole z Rumunii. 98 Euro - gmole w wersji adventure, 38 Euro przesyłka kurierska DPD. Niestety nie ma tańszej opcji na razie (przynajmniej do zeszłego tygodnia nie było, ale warto zapytać). Operacja wygląda tak:
1. Mail do heavyduties@gmail.com z wyrażeniem chęci zakupu. Warto też zapytać czy mają na stocku, czy trzeba będzie czekać.
2. Alex prosi o dane do faktury.
3. Alex przesyła fakturę z danymi do zapłaty (przelew na konto banku w Rumunii). Jak wiadomo przelew zagraniczny trochę kosztuje.
4. Po wykonaniu przelewu warto wysłać mu potwierdzenie przelewu oraz nr telefonu dla kuriera bo jeszcze tego samego dnia wysyła gmole i udostępnia numer śledzenia przesyłki.
5. Po 5 dniach cieszymy się przesyłką.
W zależności od kursu Euro koszt gmoli to około 570 + koszty przelewu zagranicznego.
Komentarz
-
Potwierdzam:-)
Ja akurat zapłaciłem przy pomocy PayPal,
Nie wiem co jest tańsze ale można i tak i tak.
Do tej pory lepszych gmoli do starej ST nikt na świecie nie wymyślił :-)Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Loud pipes save lives...
https://picasaweb.google.com/108651862641483365846
Komentarz
-
Z tymi kosztami przelewu zagranicznego to można się naprawdę zdziwić. czasami lepiej zrobić konto walutowe przewalutować kasę na ojro i w tedy jest ok (taniej).....'' Mądry polak po szkodzie'' niestety... ja właśnie dziś odebrałem gmole. A jaki wafelek dobry mmmm posmakują ci co zamówilihehe
od razu poprawia humor
- - - Zaktualizowano - - -
Aaaa i nie bać się o dogadanie google translator wystarczy spokojnie
Komentarz
-
Batonik który znajdziemy w pudełku z gmolami nazywa się ROM :-)Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Loud pipes save lives...
https://picasaweb.google.com/108651862641483365846
Komentarz
-
Przeglądnąłem cały temat i nie znalazłem zdjęć rumuńskich gmoli o których tutaj mowa do XTZ 660 dwulampy.
Wrzucam zdjęcia które dostałem od heavy duties:
DSC_0083.jpgDSC_0187.jpgDSC_0196.jpgDSC_0197.jpg
Komentarz
-
Napisalem wiadomosc do Heavy Duties w temacie jednej lampy.
Otrzymalem taka odpowiedz
Sorry for the late reply.
Just to make sure, our crash-bar was designed on the model fabricated after the year of 1994, with two headlights.
Although we had a few clients who installed it on the older model, we do not know the exact differences.
But from the received feedback we found out that in some cases, only a few extra washers are needed, if the fixing point behind the headlight is different that the one in the attached picture.
Z tego co widze gmole konstrukcyjnie nie koliduja z niczym, ew trzeba bedzie cos usprawnic, dorobic przy mocowaniu stelaza lampy, ale mysle ze do ogarniecia mozna podlubac
A Jezeli ktos bylby chetny na zakup wspolny w celach obnizenia kosztów wysylki to czekam na kontakt jakis czas.
Komentarz
Komentarz