Witam - zakupiłem kilka dni temu xtz660 z 1992 roku. Moto jest zdekompletowane tzn. brakuje mu przednich plastików czyli kompletnej czachy /stelarz, zegary, lampa, kierunki i boczki są obecne na swoim miejscu/. W/g sprzedającego czacha była uszkodzona i została zdemontowana przez ubezpieczyciela w Austrii - historia jak historia dla mnie bez znaczenia, ważne że czachy brak. I tu moja prośba - szukam oryginalnej czachy/ponoć temat znany/, zamiennika, rally kitu lub czegokolwiek innego co w jej miejsce wkładacie i zdaje egzamin tzn. po japońsku czyli "jakotako" przed wiatrem chroni - Ja za stary juz jestem na minimalistyczne rozwiązania z zakładaniem polisporta ze świeczką
. Gdyby ktoś miał namiary na forumowego "rzeźbiarza" zdolnego takie dziwy czynić to tez bardzo proszę - Pozdrawiam i z góry dziękuję za okazana pomoc.
Ps.
Ja tam laik jestem więc tylko dopiszę, że chodzi mi o owiewkę do XTZ660 z 1992 roku czyli pojedyncza lampa.

Ps.
Ja tam laik jestem więc tylko dopiszę, że chodzi mi o owiewkę do XTZ660 z 1992 roku czyli pojedyncza lampa.
Komentarz