Witam serdecznie jestem tutaj nowy prosze Was o pomoc w znalezieniu odpowiedzi na pare moich pytań:
1 Jaka jest dlugość , srednica i masa swożnia ?
2 Jaka jest dlugość korbowodow mierzone od srodka swoznia do srodka panewki ?
3 Jaka jest masa korbowodow ?
4 Jaka jest szerokosc - przylgnia szerokosc lozyskujaca swozen ?
4 Jaka jest masa samego tloka bez swoznia od xtz750 ?
5 Czy głowica od Yamahy tdm850 podejdzie do dolu yamahy xtz 750 jesli nie to dlaczego jesli tak to super
6 Czy kolo napedzajace rozrzad bedace na wale korbowym jest wymienialne tzn da sie zdjec z wału korbowego xtz,tdm ?
Razem z kolega budujemy silnik - polaczenie dwoch jednostek tzn blok wał korbowy miska olejowa 126p cala reszta od w/w silnikow plus zewnetrzne pompy olejowa jak i cieczy . Odrazu odpowiem ze takie silniki juz jezdza we wloszech tylko ze w PL nikt nie chce nawet sie podjac budowy takiego silnika tak ze ja z kolega zrobimy to pierwsi .
Pozdrawiam serdecznie i licze na wasza pomoc
Mariusz 511350560
P.S. szukam kompletnej głowicy xtz 750 , tłokow , pierscieni korbowodow a jak by miał ktos caly silnik z xtz 750 tez chetnie kupie
1 Jaka jest dlugość , srednica i masa swożnia ?
2 Jaka jest dlugość korbowodow mierzone od srodka swoznia do srodka panewki ?
3 Jaka jest masa korbowodow ?
4 Jaka jest szerokosc - przylgnia szerokosc lozyskujaca swozen ?
4 Jaka jest masa samego tloka bez swoznia od xtz750 ?
5 Czy głowica od Yamahy tdm850 podejdzie do dolu yamahy xtz 750 jesli nie to dlaczego jesli tak to super
6 Czy kolo napedzajace rozrzad bedace na wale korbowym jest wymienialne tzn da sie zdjec z wału korbowego xtz,tdm ?
Razem z kolega budujemy silnik - polaczenie dwoch jednostek tzn blok wał korbowy miska olejowa 126p cala reszta od w/w silnikow plus zewnetrzne pompy olejowa jak i cieczy . Odrazu odpowiem ze takie silniki juz jezdza we wloszech tylko ze w PL nikt nie chce nawet sie podjac budowy takiego silnika tak ze ja z kolega zrobimy to pierwsi .
Pozdrawiam serdecznie i licze na wasza pomoc
Mariusz 511350560
P.S. szukam kompletnej głowicy xtz 750 , tłokow , pierscieni korbowodow a jak by miał ktos caly silnik z xtz 750 tez chetnie kupie
Komentarz