Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nierówna praca?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez robkri Zobacz posta
    Bartas zapodaj nagranie na forum.
    PS. Mam dla ciebie zdjęcie ciekawego mostu w Ostródzie, podeślę ci któregoś dnia.
    Mam to w pliku na mailu.
    Jak się okazało ST Bola pracuje najzwyczajniej w świecie normalnie... Nieźle żeście chłopaka nastraszyli
    sigpic
    "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Wszystko jasne. Bartas przesłał filmiki, za co jestem serdecznie wdzięczny, i oczywiście piwo przy okazji postawie. Wychodzi na to że moja ST pracuje jak "fabryka każe", wszystko jest ok i jestem bardzo szczesliwy Wkońcu moge spokojnie spać Zamykam temat.

Komentarz

Bartas dodaj ten plik to swojego opisu Tenere też chcę posłuchać dźwięku jak fabryka karze.

Komentarz

Za dużo waży i nie wiem jak dodać, no i mi sie nei chce
          sigpic
          "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Ok, może kiedyś ci się zachce

Komentarz

Lepiej niech nie dodaje bo każdy wtedy będzie wiedział jak chodzi prawdziwy przelatany grzmot do remontu
              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
              No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
              sigpic

Komentarz

Komentarz

Czy nierówna praca silnika może wynikać z urwanej szpilki jednego z kolektorów wydechowych? Tzn. jest lekka szpara na łączeniu cylinder-kolektor.
                  Nie rób tego dzisiaj, co możesz odłożyć na jutro. Czy jakoś tak...

Komentarz

Pracuję...
                  X