Klucz w Yamaszce kosztował 18zł.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
nie pali na jeden cylinder
Zwiń
X
-
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
-
Oryginalnego klucza do świec nie posiadam zresztą pozostałej części zestawu narzędzi też ale zakupiłem sobie klucz do świec rurkowy w sklepie motocyklowym więc dam radę (mam silną wiarę w siebie) tylko nie wiem czy nie jest za długi ten klucz bo ta na oko z 17-18 cm to on ma i kosztował 8 złociszy.
Komentarz
-
Dzisiaj zdenerwował mnie jeden motocyklista..... bo jeździł, więc szybko z pracy do domu nawet nie jadłem obiadu tylko poszedłem od razu do garażu wymieniać świece i tak chociaż tylko kawałeczek przejechać się po prostu. Świeczki wymienia się naprawdę łatwo tak jak pisaliście, dziesięć minut mi to zajęło podłączyłem akumulator i myślą czy zapali nacisnąłem włącznik zapłonu przycisnąłem klawisz rozrusznika pokręciłem z parę razy przez może pół minuty i zagadała od razu na dwa gary( nie odpalana dwa i pół miesiąca) . Żebyście mnie zobaczyli, banan był taki że gdyby nie uszy to wiecie co. Nawet nie wiedziałem jak mi brakowało odgłosu mojego Lasera Pro Duro. Mówię wam normalnie wsiadłem i pojechałem, dopiero co przyjechałem ale radocha a banan do tej pory jestOstatnio edytowany przez robkri; 269.
Komentarz
Komentarz