Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Panowie Błagam pomocy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• szyry
    odpowiedział(a)

Zostaw komentarz:

• szyry
    odpowiedział(a)
    Widzę kolega Niedźwiedź ma sprząta jakiego i ja kiedyś miałem thunderace 1000 najlepszy motor na jakim jeździłem komfortowo i bardzo szybko .

Zostaw komentarz:

• szyry
    odpowiedział(a)
    Ok jak będzie po wszystkim to napisze ale myślę że daleka droga do tego

Zostaw komentarz:

• Niedźwiedź
    odpowiedział(a)
    Szyry napisz jak będzie po wszystkim co było powodem takiego zachowania 660tki
    Myślę że wiele osób jest ciekawych prawdziwej przyczyny...

Zostaw komentarz:

• doktor
    odpowiedział(a)
    Witam. Nie dzwoniłeś do mnie z zapytaniem o tą niebieską Tenere??

jak tak to daj znać na gg
    Ostatnio edytowany przez doktor; 55.

Zostaw komentarz:

• szyry
    odpowiedział(a)
    Panowie wersja jest 50 kucy w poniedziałek wiozę do fachowców w Pabianicach serwis dziś wymieniłem świece i zawory wyregulowałem i dalej to samo. Coś pewnie z gaźnikiem.Koleś od którego kupiłem daje mi 200zł na serwis poszedł na ugode. Więc będzie na serwis jakaś kaska resztę dołoże. :-) zobaczymy co w serwisie powiedzą

Zostaw komentarz:

• Tomur
    odpowiedział(a)
    Zobacz na początek czy filtr powietrza nie jest zapchany i zawory nie przestawione w kosmos (stukanie),
    wymień świecę (i tak trzeba po kupnie).
    Co do pompy paliwa to chyba paliwo musi iść zwrotem bo poto on jest, tylko czemu tamten koleś ją dołączył?
    Może to jest jakaś zablokowana wersja-były takie 660tki??

Zostaw komentarz:

• mx-wulkan
    odpowiedział(a)
    Sprawdz czy masz oryginalny moduł

Zostaw komentarz:

• Rudolf000
    odpowiedział(a)
    skoro spisałeś umowę cywilnoprawną to wcale nie jest po fakcie.Jest coś takiego jak UKRYTE WADY. Oddajesz kolesiowi moto i mówisz że albo zwrot kasy albo naprawia usterkę.

Zostaw komentarz:

• rootolf
    odpowiedział(a)
    lukasz_vip dobrze pisze, tym bardziej, że to świeżo kupione moto, więc nie wiadomo co w nim siedzi.

Zostaw komentarz:

• lukasz_vip
    odpowiedział(a)
    Ciężko powiedzieć tak na forum dlaczego idzie do 100km/h. Ja to bym rozebrał wszystko w mak i wyregulował: zawory, gaźnik czyszczenie i regulacja itd.

Zostaw komentarz:

• szyry
    odpowiedział(a)
    Szczerze jechałem tylko do 100km/h bo nie było gdzie koleś dziwnie mieszkał wąskie drogi i zakręty. A jak już kupiłem to po fakcie. Teraz muszę coś z tym zrobić

Zostaw komentarz:

• rootolf
    odpowiedział(a)
    Link działa, kliknij prawym i wybierz "zapisz plik jako", a potem już tylko czekać, aż się ściągnie.
    Motocykl powinien iść powyżej setki bez zająknięcia, u mnie przy 120 po odkręceniu manetki czuć jak ciągnie do przodu.
    Swoją drogą nie sprawdzałeś przed kupnem? Jeśli sprawdziłeś i było coś nie tak, to dlaczego kupiłeś akurat taki? Jest w czym wybierać na rynku.

Pozdrawiam
    robert

Zostaw komentarz:

• szyry
    odpowiedział(a)
    kolego dzięki za link ale nie działa 430mb

Zostaw komentarz:

• maqu
    odpowiedział(a)
    Ja mam tą i jest tam wszystko:
    http://87.248.226.217/moto/Yamaha/Ya...ice_Manual.pdf (430MB)
    ... jest troche duża ale warto poczekać
    Ostatnio edytowany przez maqu; 312.

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X