Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Panowie Błagam pomocy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• szyry
    odpowiedział(a)
    Kolego przywitalnia była i jest na tyle kultury mama nauczyła

Zostaw komentarz:

• @MARIUSZ@
    odpowiedział(a)
    Co prawda najpierw powinna być powitalnia ale pomożemy http://xtzclub.pl/threads/45-Manuale-do-Yamaha wybierz sobie co nie co

Zostaw komentarz:

• szyry
    odpowiedział(a)
    widzę nikt nie pomoże ;/

Zostaw komentarz:

• Rudolf000
    odpowiedział(a)
    he he he. ciagle w głowie tylko ta s10 i jej problemy. ale pytanie zapodałem tylko po to by rozwinąć opowieść.

Zostaw komentarz:

• ziut
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Rudolf000 Zobacz posta
    Pali na 2 gary?
    660 to singiel

Zostaw komentarz:

• szyry
    odpowiedział(a)
    A więc xtz 660 tenere 93 rok kupiłem od kolesia wygląd ładny wszystko super ale jedzie do 100km/h max wycisnąłem 130 na autostradzie.na niskich obrotach stuka puka obroty 1500-1700 gwałtowne dodanie gazu stuki puki i cisza chodzi jak zegarek. Nie wiem co mam robić. Dziś dzwonie do kolesia co kupiłem mówi że pompa pod ciśnieniowa wyłączona.(zapomniał powiedzieć) Paliwo bezpośrednio podłączone z baku do gaźnika. Dziś przerobiłem tak jak ma być ale jak odpalę leci przelewami (zaznaczam zaworek nowy i pływak nowy)jak zagnę wężyk z przelewu to zalewa i gaśnie więc zrobiłem bezpośrednio z baku do gaźnika Moto jedzie do 100km na godzinę potem muli potężnie. Moto odpala jak nowy bez problemu trzyma wolne. Proszę o pomoc i o serwisów kę jeśli ktoś ma. Pozdrawiam Grzegorz

Zostaw komentarz:

• Rudolf000
    odpowiedział(a)
    Pali na 2 gary?
    Z przyśpieszeniem nie masz problemu? Jak wygląda rozpędzanie sie? 1,2,3 i setka - dalej nie idzie czy 1,2,3,4,5 a on nic ?

Zostaw komentarz:

• szyry
    rozpoczął temat [660] Panowie Błagam pomocy

Panowie Błagam pomocy

Witam Wszystkich
    Zakupiłem dopiero co xtz 660 tenere 93rok jechałem 300km do domu motor porażka jedzie do 100 na godzinę musze coś z tym zrobić Potrzebuje serwisókwę najlepiej po polsku a jeżeli nie to każda inna wskazana. Z góry dziękuje i pozdrawiam fanów xtz
Pracuję...
X