Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
A więc xtz 660 tenere 93 rok kupiłem od kolesia wygląd ładny wszystko super ale jedzie do 100km/h max wycisnąłem 130 na autostradzie.na niskich obrotach stuka puka obroty 1500-1700 gwałtowne dodanie gazu stuki puki i cisza chodzi jak zegarek. Nie wiem co mam robić. Dziś dzwonie do kolesia co kupiłem mówi że pompa pod ciśnieniowa wyłączona.(zapomniał powiedzieć) Paliwo bezpośrednio podłączone z baku do gaźnika. Dziś przerobiłem tak jak ma być ale jak odpalę leci przelewami (zaznaczam zaworek nowy i pływak nowy)jak zagnę wężyk z przelewu to zalewa i gaśnie więc zrobiłem bezpośrednio z baku do gaźnika Moto jedzie do 100km na godzinę potem muli potężnie. Moto odpala jak nowy bez problemu trzyma wolne. Proszę o pomoc i o serwisów kę jeśli ktoś ma. Pozdrawiam Grzegorz
Witam Wszystkich
Zakupiłem dopiero co xtz 660 tenere 93rok jechałem 300km do domu motor porażka jedzie do 100 na godzinę musze coś z tym zrobić Potrzebuje serwisókwę najlepiej po polsku a jeżeli nie to każda inna wskazana. Z góry dziękuje i pozdrawiam fanów xtz
Zostaw komentarz: