Mam problem z filtrami Hiflo. Kupiłem w sieci filtry i okazało się, że nie pasują. Nie mogę ich wsadzić tak aby pasowały na wyżłobienie, w którym jest uszczelka. Gdzieś to wszystko się nie schodzi tak jak powinno :/ Miał ktoś może podobny problem z tymi filtrami? Może trafiły mi się sztuki z jakiejś niedorobionej serii :/ Zastanawiam się czy rzeźbić coś z nimi czy próbować reklamować?!
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Problem z filtrem powietrza
Zwiń
X
-
Miałem podobny problem ale z filtrami M-line(masakra). Kupiłem je tylko na pierwsze odpalenia moto w hali i też nie mogłem ich założyć-po prostu nie pasowały. Po męczarniach udało się. Cały złożony airbox z filtrami leżał sobie na półce, nie był zakładany tylko czekał na swoją kolej montażu. Ku mojemu zdziwieniu po kilku miesiącach obudowy tych filtrów popękały same z siebieNie chcę krakać ale sprawdź czy faktycznie kupiłeś HIFLO. Jeżeli zdjęcia tych popękanych filtrów mogłyby ci pomóc daj znać (np. w celach porównawczych).
Komentarz
-
Zamieszczone przez LukaSS Zobacz postaPokaż linka do nich.
Filtry przyszły w opakowaniach Hiflo ale nie przyglądałem się im dokładnie czy gdzieś na samych filtrach jest napisany producent, oblookam je dokładnie i będę próbował reklamować, bo jeśli mają mi zaraz popękać to bez sensu taka robota.Ostatnio edytowany przez zzwierzchu; 2848.
Komentarz
Komentarz