Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Siedzieliśmy dzisiaj z Anią parę ładnych godzin przy ST. Założyliśmy wahacz i inne duperele, pare razy przekładanie amortyzatorów. Jak się później okazało, wystarczyło w zasadzie podkręcić amortyzator na regulacji sprężyny. Motocykl zaczął odbijać na amorku, nieco urósł. Zdjęcia poniżej:
Nie brałem pod uwagę różnicy w napięciu sprężyny, mierzyłem ramę i inne szczegóły... A Ania od początku mówiła- wina amortyzatora i to podstawowa, drobna różnica A ja wszędzie węszę podstęp
Na Lukassa amorku motocykl jest bardziej miękki, a moim amorku bardziej sztywny. Myslę, że jest to wynikiem wypracowania w jakimś stopniu- polatam w terenie i się wyrobi
Myślę, że chyba wystarczy poszukiwań i jest ok? Co myślicie?
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Nom, ale przy okazji wyczyściliśmy dzwigienki, wahacz itp... takie hobby
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Siedzieliśmy dzisiaj z Anią parę ładnych godzin przy ST. Założyliśmy wahacz i inne duperele, pare razy przekładanie amortyzatorów. Jak się później okazało, wystarczyło w zasadzie podkręcić amortyzator na regulacji sprężyny. Motocykl zaczął odbijać na amorku, nieco urósł.
Nie brałem pod uwagę różnicy w napięciu sprężyny, mierzyłem ramę i inne szczegóły... A Ania od początku mówiła- wina amortyzatora i to podstawowa, drobna różnica A ja wszędzie węszę podstęp
A bo Ania ma dużą mniejszą wiedzę i po prostu zasugerowała podstawową rzecz.
no widzisz Bartoszu a pisałem ci na gg ze to moze byc problem sprezyny od amora byłem blisko a ty sie upierałes ,ze to nie to hehehe . dobrze ze juz wszystko sie wyjasniło . nareszcie przespisz cała noc spokojnie
Hehe jeszcze nie do końca spokojnie Kolektory nie chcą zejść, mimo odkręcenia nakrętek
sigpic
sigpic
Komentarz