Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Mazursko-Litewska eskapada

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Znaczy się jednodniowy wyjazd na szybkiego? W 1 dzień po wm, to bodziemy praktycznie tylko w drodze, z przerwą na siku. Dodam, że drogi nie nadają się nawet do trzymania ciągłej setki na osiomierzu. Szczególnie trasą która jest zaproponowana. Niestety to WM, wszystkie drogi to same winkle, wśród drzew na szerokość 1.5 pasa

Może inny termin? Co z poprawinami? Tak o opuścicie? Po dobrym weselu to na motonga nie wsiadałbym dwa dni

Edit:

Zapomniałem że to długi weekend. Jeśli tak to ja się oczywiście piszę. Spokojnie do środy wszystko zobaczymy. Z drugiej strony, trochę szkoda 1dnego dnia.

Piszcie kto jeszcze się piszę, bo nie wiadomo czy innym ewentualnym chętnym pasuje.
    Ostatnio edytowany przez Kaytec; 460.

Komentarz

Nie no reszta spokojnie może sobie dojechać w piątek, w sobotę pozwiedzać np Wilczy Szaniec czy Olsztyn. A na niedzielę szykować się dalej My byśmy w niedzielę dotarli jakby ekipa się zrywała ze snu i pakowała. Chodzi oczywiście o długi weekend, z tym że my bierzemy wolne na poniedziałek i na środę. Co do wesela, wstępnie planujemy zwinąć się ok 22 i nie pić (tak czy siak driver), więc z tym nie byłoby problemu.
      sigpic
      "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Zamieszczone przez Bartas Zobacz posta
        Z pośpiechem to chodzi o to, że my wyjedziemy dopiero w niedziele wcześnie rano, bo w sobote mamy jeszcze wesele. Dolecimy na +- 10 jakoś, zależy o której w sumie uda się wystartować.
        Bartas...jak Wy na 10 dojedziecie to padniemy z wrażenia... o 10 to może moto z garażu wyprowadzicie...
        Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
        Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...

Komentarz

Nie no moto już przygotowałem, aczkolwiek w Tenerkach kilka godz przed wyjazdem pada mi łożysko w tylnim kole Teraz nie jade na Rajd Pałuk jako uczestnik, więc jest duża szansa, że moto się nie rozleci nagle (aczkolwiek...). Wyjedziemy o 6:30 to będzie git
          sigpic
          "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Piotr, no to teraz tym bardziej mamy motywację - chcę zobaczyć jak Ty padasz z wrażenia. Na to wesele to my tak w sumie za bardzo się nie śpieszymy, no ale kumpela zaprosiła i potwierdzałam od razu, więc teraz głupio odwołać. Siedzieć długo nie będziemy, bo tam będziemy znać tylko pannę młodą A co do picia, to wiadomo co na weselach króluje, a ja jakoś za wódką nie przepadam. Damy radę
            No heaven... no hell... only motór i Bartas

Komentarz

Sie zobaczy...

Komentarz

Czyli co, ekipa ustalona? No chyba że ktoś jeszcze się pisze. U mnie był mały problem, bo wypłata jest 5 tego, ale od czego ma się rodziców

1. Infi Bartasowa
                2. Bartas
                3. rootolf
                4. piotr13
                5. Kaytec + plecak
                6. robkri (tylko oes specjalny)

Komentarz

Ustalona
                  Bartas, zamawiaj pogodę
                  "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Moje Tenerki przyciągają deszcz, niezależnie od prognoz pogody Przypomnij sobie Kotlinę i drogę do Jaskini Niedźwiedziej
                    sigpic

Komentarz

Nie róbcie se jaj z deszczem, ja nie mam pełnego stroju, tylko góra, więc będę musiał kalesraki jakieś założyć.

Szukam też kurtki dla plecaka, w rozsądnej cenie. Niestety Olsztyńskie sklepy nie mogą się popisać pod tym względem.
                      Ostatnio edytowany przez Kaytec; 460.

Komentarz

Ciuchy wędkarskie, 30zł za komplet gumowych ciuchów
                        sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez Bartas Zobacz posta
                          Moje Tenerki przyciągają deszcz, niezależnie od prognoz pogody Przypomnij sobie Kotlinę i drogę do Jaskini Niedźwiedziej
                          No fakt dobrą pogodę to tylko u siebie w lesie na ognicho zamawiacie ale w kotlinie żle nie było z tą wodą

Komentarz

Dokładnie tak zrobię. Ja nie mam tylko spodni i butów. Ukochanej brakuje poza kaskiem, wszystkiego, ale kurtkę będzie miała jeszcze przed eskapadą. Pozdr.

Komentarz

Pracuję...
                            X