Znaczy się jednodniowy wyjazd na szybkiego? W 1 dzień po wm, to bodziemy praktycznie tylko w drodze, z przerwą na siku. Dodam, że drogi nie nadają się nawet do trzymania ciągłej setki na osiomierzu. Szczególnie trasą która jest zaproponowana. Niestety to WM, wszystkie drogi to same winkle, wśród drzew na szerokość 1.5 pasa 
Może inny termin? Co z poprawinami? Tak o opuścicie? Po dobrym weselu to na motonga nie wsiadałbym dwa dni
Edit:
Zapomniałem że to długi weekend. Jeśli tak to ja się oczywiście piszę. Spokojnie do środy wszystko zobaczymy. Z drugiej strony, trochę szkoda 1dnego dnia.
Piszcie kto jeszcze się piszę, bo nie wiadomo czy innym ewentualnym chętnym pasuje.

Może inny termin? Co z poprawinami? Tak o opuścicie? Po dobrym weselu to na motonga nie wsiadałbym dwa dni

Edit:
Zapomniałem że to długi weekend. Jeśli tak to ja się oczywiście piszę. Spokojnie do środy wszystko zobaczymy. Z drugiej strony, trochę szkoda 1dnego dnia.
Piszcie kto jeszcze się piszę, bo nie wiadomo czy innym ewentualnym chętnym pasuje.
Komentarz