Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Maramuresz 22-27.05

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez Myszak Zobacz posta
    Nawigację mam jakąś najuboższą, która nie zawsze współgra z lepszymi, więc pewnie bardziej będę bazował na papierowych, ale jeżeli dysponujesz jakimiś śladami, chętnie się im przyjrzę
    Napisz jaką masz nawigację i sprawdź format tracków do niej.
    Potem sciągnij sobie dwa fajne szutrowe ślady z płn. Rumunii

Przejechałem je ciężkim motocyklem rok temu, przy dobrej pogodzie i bez błota było na luzie
    (ten drugi od przełęczy Prislop k. Borsy do granicy to już niestety czarna masa).
    Ostatnio edytowany przez sowizdrzal; 369.
    Sowizdrzał
    KTM 750 6T
    Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Nawigację mam NavRoad NR 370 Simplo, nie mam zielonego pojęcia jak należy sprawdzić format tracków do niej
      Smartfona również nie posiadam. Dotychczas moją podstawą były mapy papierowe, a nawigacji używałem tylko podczas przejazdów przez większe miasta.

Komentarz

Zamieszczone przez Myszak Zobacz posta
        Nawigację mam NavRoad NR 370 Simplo, nie mam zielonego pojęcia jak należy sprawdzić format tracków do niej
        No to już musisz pogrzebać... Może podłącz nawi do komputera i zobacz czy jest katalog np. GPX, Tracks, Saved tracks, paths, KML, Archive.....
        Jak taki znajdziesz, to zobacz jakie rozszerzenia mają pliki w środku. Niewykluczone, ze jest tam jakiś SampleTrack albo inaczej nazwany przykład.
        Sowizdrzał
        KTM 750 6T
        Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Pracuję...
        X