Rajdy weterańskie miały formę taką:
nocny odcinek offroudowy
biwak
w dzień trasa szutry polne drogi lokalne asfalty
Więc dla enduraków taż ok
Poszukam mapy z trasą którą opracowałem to podeślę.
Do rajdu wszystko musi być dograne idealna.
Ale jak jeżdżę sam to mapa topograficzna, mniejwięcej kierunek, jak najgorsze drogi i jest super.
Zobaczy się sporo rzeczy o których nie wiedziałem (jakieś ruiny, pomniki).
A potem zastanawiam się nad mapą gdzie to byłem i jak tam jeszcze trafić.
Generalnie bardzo przyjemne (i nie uczęszczane turystycznie co jest dużym plusem) są tereny południowych i zachodnich krańców świętokrzyskiego. Takie już nie Góry Św a jeszcz nie Ponidzie czy Jura.
Jak w jakąś sobotę będę tam się wybierał to możemy spotkać się w Kie i pojeździć razem, z Krak nie daleko.
Relacje:
Tu jest link do katalogu publicznego pewnej fotografki która była na rajdzie:
Mam jeszcz artykół z gazety "Motacykl moje hobby" o tym rajdzie w pdf później jakoś go wrzucę.
PS -Marcinjunak, jeździsz Junakiem (mam nadzieję)?? Jak chcesz go przewietrzyć czy raczej zakurzyć to podeślę ci info jak będzie wiadomo kiedy i co (a będzie jakoś we wrześniu).
nocny odcinek offroudowy
biwak
w dzień trasa szutry polne drogi lokalne asfalty
Więc dla enduraków taż ok
Poszukam mapy z trasą którą opracowałem to podeślę.
Do rajdu wszystko musi być dograne idealna.
Ale jak jeżdżę sam to mapa topograficzna, mniejwięcej kierunek, jak najgorsze drogi i jest super.
Zobaczy się sporo rzeczy o których nie wiedziałem (jakieś ruiny, pomniki).
A potem zastanawiam się nad mapą gdzie to byłem i jak tam jeszcze trafić.
Generalnie bardzo przyjemne (i nie uczęszczane turystycznie co jest dużym plusem) są tereny południowych i zachodnich krańców świętokrzyskiego. Takie już nie Góry Św a jeszcz nie Ponidzie czy Jura.
Jak w jakąś sobotę będę tam się wybierał to możemy spotkać się w Kie i pojeździć razem, z Krak nie daleko.
Relacje:
Tu jest link do katalogu publicznego pewnej fotografki która była na rajdzie:
Mam jeszcz artykół z gazety "Motacykl moje hobby" o tym rajdzie w pdf później jakoś go wrzucę.
PS -Marcinjunak, jeździsz Junakiem (mam nadzieję)?? Jak chcesz go przewietrzyć czy raczej zakurzyć to podeślę ci info jak będzie wiadomo kiedy i co (a będzie jakoś we wrześniu).
Komentarz