Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Oczywiście podkładek kleił nie będę, bo śruby idą w kostki, u mnie kochy mają jeszcze po 1cm.
Czyli śruby szóstki, długość zmierzę, piątki na boki kostek zeby o wahacz nie zaczepiały, na przód też moze piątki, zobaczymy... Śruby oczywiscie utwardzane, z półokrągłym łbem na krzyżak najlepiej... śruba ma wystawać ok 10-15mm poza nakrętkę... śruba w każdej kostce... i nie trzeba ich ostrzyć, i tak zrobią robotę.
No i po przykręceniu każda nakrętka smarknięta migomatem zeby sie nie odkręciła... w choooy roboty... ale to bedzie zrobione dobrze i na długo... Podobno 2 sezony można przelatać na tym patencie, nawet jak śruby się zjadą to nakrętki zostają i będą robić... oczywiscie tylko off... na czarnym trzeba powoli i ostrożnie ale za to w terenie ogień wszędzie a ja jeżdżę 99% off
Enduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
Na razie jutro jadę z rana poryć wąwozy, świeżego śniegu najebało więc trzeba wykorzystać nawet nie pytam czy ktoś chętny, wiem że macie pojebaną prace i tylko niektóre soboty i niedziele wolne, a rzadko na latanie, a już w zimie i śniegu to już w ogóle no nic, sam se dam rade foty wkrótce
Enduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
Różnie... na podjazdach najlepiej maverick bo miał opony extrem, potem disco na mt i ja potem frontera i najgorzej niva... w zaspach chyba ja najlepiej bo najlzejsze auto i rozpedem sie przebijalem... szedlem góra zanim snieg sie zapadł kwestia opon i wagi byla najwazniejsza, najlzejsza moja vitara na at, niva na zjechanych extremach, frota na at, maverick extremy dobre i disco mt dobre... różnie było, raz się to wyciagalo raz to kazde auto troche podniesione, wyciagarki nikt nie mial... ja mialem kinetyka 8m + 2 mocne szekle, sylwia to samo + pas... generalnie fajna zabawa
Enduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
I znów fajnie się bawicie, tylko daleko od Wro. Mamy od niedawna Disco i chcieliśmy pobawić się trochę w śniegu ale tego pod Wrocławiem brak
Musimy się kiedyś do was wybrać o ile nas zaprosicie
- - - Zaktualizowano - - -
A tak w ogóle może byśmy założyli jakiś wątek o 4x4?
Komentarz