Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Maroko 2011 by EnduroVoyager - relacja prawie na żywca

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Kochani forumowicze. Właśnie wróciliśmy z targów motocyklowych we Wrocławiu gdzie prezentowaliśmy film i zdjęcia z Maroka. Dziękujemy kolegom Dartirwroc i Remolowi za odwiedziny i wspólną kawę i pogaduchy. Było nam miło Was gościć
    .

A to fota z kolegą Dartirwroc na naszym stoisku.
    podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Marrakesz

Witajcie, po krótkiej przerwie wracam z relacją z wyjazdu.

Po dwóch dniach spędzonych w okolicach plaży przyszedł czas na odmianę. Ruszamy na Marrakesz

Ja po prostu lubię koty

Zwiedzanie Marrakeszu ograniczyliśmy do Mediny

Świeżak z nowo zakupionym nakryciem głowy

Był nawet dentysta

Po kilku godzinach zwiedzania ruszyliśmy na północ w stronę portu.

CDN
      EnduroVoyager - strona
      EnduroVoyager - blog

Komentarz

W stronę portu

Będąc w Marrakeszu zorientowaliśmy się, że już przedłużyliśmy nasz wyjazd. Zatem obieramy kierunek port Tanger i zaczynamy wracać.
        Oczywiście trasę rozkładamy na dwa dni, bo w końcu jesteśmy na wczasach a jeden dzień i tak nas nie zbawi

Przypadkiem po drodze trafiliśmy na Rzymskie ruiny. Tak na marginesie nie pytajcie mnie co oni robią z tą kolumną

A tego boćka to ja znam. Ostatnio widziałem go na Podlasiu. Ciekawe. Powinniśmy nazywać się EnduroBociany, bo tak jak one na zimę uciekamy do Afryki

ADHD w czystej postaci

Nocowaliśmy w gaju oliwnym

Mizer - buszujący na łące

Po zeszłorocznych doświadczeniach, kiedy Mizer oberwał podczas wyprzedzania kostką słomy. Mieliśmy trochę stracha.

Ostatnie spojenie na fantastyczne góry... i do portu

CDN
        EnduroVoyager - strona
        EnduroVoyager - blog

Komentarz

W takiej grupie to do okoła świata można jechać pozdrawiam i do następnego spotkania może razem w drodze

Komentarz

Pierwsza wersja filmu z Maroka

Pierwsza krótka wersja filmu z Maroka. Montowana na szybko przed targami we Wrocławiu, przez naszego kolegę Darka.
            Popcorn w rękę i miłego oglądania

EnduroVoyager - strona
            EnduroVoyager - blog

Komentarz

no no zapowiada się niezłe kino na prezentacji w klinice
              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
              No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
              sigpic

Komentarz

eh piękne

Komentarz

wszystko fajnie tyko dlaczego tak krótko. Zdjęcia to nic w porównaniu do filmu... NA żywca to musi być cudowne wspomnienie....

Komentarz

To jest pierwsza odsłona naszego filmu. Następna będzie dłuższa
                    EnduroVoyager - strona
                    EnduroVoyager - blog

Komentarz

Właśnie zawiozłem do montowania surówkę filmu z Maroka koledze Płusce. Mam nadzieję że będzie super i będzie gotów na pokaz w Klinice.
                      podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Zamieszczone przez EnduroVoyager Zobacz posta

Ja po prostu lubię koty
                        Najlepsze są żeberka, podobno. Ktoś opisywał w MV
                        hominis est errare, insipientis in errore perseverare
                        Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Czekając na pełnometrażowa wersję filmu proponuję:
                          - wprowadzić film do dystrybucji w całym kraju.
                          - wysłać na pokaz filmu wszystkich uczniów szkół średnich w ramach zajęć z geografii - niech zobaczą coś inspirującego!
                          - postawić chłopakom po dużym BROWARKU za super wejście na forum!

Komentarz

Właśnie sobie uzmysłowiłem że 19 kwietnia podczas prezentacji filmu i zdjęć w Klinice będę miał 38 urodziny. Zapraszam wszystkich na piwko!!!!!!!
                            ps A właściwie to zapraszam Was wraz z moją żonką która urodziła się 18 kwietnia, roku nie zdradzę bo nie wypada. Dodam że jest młodsza ode mnie.
                            podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Zamieszczone przez kowal73 Zobacz posta
                              Właśnie sobie uzmysłowiłem że 19 kwietnia podczas prezentacji filmu i zdjęć w Klinice będę miał 38 urodziny.
                              O stary to już niedługo do piachu
                              dirtier, happier

www.facebook.com/dalekadroga

Komentarz

Zamieszczone przez Cezary Zobacz posta
                                O stary to już niedługo do piachu
                                Czarek ale mój duch ma 24 lata!!!! I tego każdemu życzę .
                                ps Cholera coraz częściej coś strzyka i pyka. Ale daję radę.
                                podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Pracuję...
                                X