Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Maroko 2011 by EnduroVoyager - relacja prawie na żywca

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Och ty nasz EV skoczku pod skoczku!!!!!!! Tomasz musimy jakoś opisać w pełni ludzkim językiem, krok po kroku zdjęcie koła i zdjęcie całej opony. Ty jesteś dobry w opisach, więc Ciebie obarczę jako delegata Ekipy Vulkanizacyjnej do tej roli.
    Ostatnio edytowany przez kowal73; 528. Powód: cóś
    podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Piekło - czyli droga MH5

Na kolejny dzień zaplanowaliśmy słynna drogę MH5. Świeżak postanowił, że 11 dzień na motocyklu jest fajnym wstępem do 12 dnia, więc wybrał inną, bardziej konwencjonalną drogę.
      Ekipa Vulkanizacyjna ruszyła zatem w stronę gór. Piekielnych Gór

Początek był sympatyczny...

...żeby nie było wątpliwości - to na pierwszym planie to droga

Chwila odpoczynku przed najtrudniejszym odcinkiem

dla odmiany - guma...

...jak załataliśmy moją, okazało się, że Mizer też złapał

Miejscowe dzieci nieśmiało obserwowały...

...i myślały. Co za debile, przecież niedaleko jest normalna droga

CDN...
      EnduroVoyager - strona
      EnduroVoyager - blog

Komentarz

O w mordę to już 11 dzień zapodajesz? Cholera jak ten czas szybko zapiernicza!!!!! Nawet na fotografiach!!!! Ludzie jeździć, czas szybko umyka!!!!!!!!
        podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Zapiera dech w piersi. Fantastyczna przygoda.....tak na marginesie to "babina" Tenerka okazuje się dziarskim i twardym sprzętem. Tak 3mać chłopaki !!!
          Dłubie bo lubie

Komentarz

Wąwóz Dades

Dziś jedziemy w góry tak dla odmiany
            Plan - wąwóz Dades. Fantastyczne miejsce i raj dla motocykli. Nie tylko enduro. Oceńcie sami...

To miejsce pewnie kojarzycie z reklamy nowej Tenerki

Typowe zachowanie Kowala. Teraz już wiecie dlaczego nazwaliśmy go ADHD Rider

...bywa zaraźliwe

...ehh. Słowa są zbędne.

Najwyższy punkt trasy. 2900mnpm

Zrobiło się bardzo zimno.
            A rano....
            CDN
            EnduroVoyager - strona
            EnduroVoyager - blog

Komentarz

W woli wyjaśnienia. Nazwę wymyśliłem nie dla Kowala tylko ekipy raczej

Komentarz

Zamieszczone przez Rebel Zobacz posta
                Zapiera dech w piersi. Fantastyczna przygoda.....tak na marginesie to "babina" Tenerka okazuje się dziarskim i twardym sprzętem. Tak 3mać chłopaki !!!
                Ja jeszcze dodam do tego że jest dziarska choć staruszka to jeszcze nie pechowa bo ani jednej gumy przynajmniej moja nie złapała. U Świeżaka w DRce też obyło się bez gum.
                podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Z czego w ogóle tyle gum? Od zwykłych kamieni, czy drogi gwoździami posypywane?

Komentarz

Zamieszczone przez ArturS Zobacz posta
                    Z czego w ogóle tyle gum? Od zwykłych kamieni, czy drogi gwoździami posypywane?
                    Na odcinkach półpustynnych na drogach szutrowych leży nawiane od cholery takich kul z dużą ilością kolców. Jak troszkę pobłądziliśmy i jechaliśmy korytem okresowej rzeki tego badziewia martwego z kolcami jak i rosnącego było od cholery. Po zdjęciu opony okazywało się że jest w niej kilkanaście takich kolców.
                    podrozemotocyklowe.com

Komentarz

AD-HD to jak skrót od ADventure Harley-Dawidson

Komentarz

Zamieszczone przez scorpion Zobacz posta
                        AD-HD to jak skrót od ADventure Harley-Dawidson
                        I jeszcze ten różowy kolor..
                        Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

JAk by taki neon nad garażem zawiesić to niewiem co by se ludzie pomysleli co sie dzieje w środku...

Komentarz

Apropo takiej przygody która puki co jest dla mnie marzeniem do zrealizowania mam takie pytanko.

JAkie koszty mniej wiecej trzeba ponieść żeby zrealiwować taka wyprawe licząc przygotowanie sprzetów koszty paliwa rzywnienia wiz opłat i czego tam trzeba zeby wogule zaczać mysleć nad taka wyprawą w składzie podobnym do waszego czyli 4 lub 5 motocykli?

Pytanie dośc ogólne ale oczekuje odpowiedzi typu:

Jak nie macie ........ pln na osobe to niema co mysleć.

Puki co są sprzety , podstawowe akcesoria motocyklowe oraz co najważniejsze chęci...

Komentarz

Zamieszczone przez scorpion Zobacz posta
                              Apropo takiej przygody która puki co jest dla mnie marzeniem do zrealizowania mam takie pytanko.

JAkie koszty mniej wiecej trzeba ponieść żeby zrealiwować taka wyprawe licząc przygotowanie sprzetów koszty paliwa rzywnienia wiz opłat i czego tam trzeba zeby wogule zaczać mysleć nad taka wyprawą w składzie podobnym do waszego czyli 4 lub 5 motocykli?

Pytanie dośc ogólne ale oczekuje odpowiedzi typu:

Jak nie macie ........ pln na osobe to niema co mysleć.

Puki co są sprzety , podstawowe akcesoria motocyklowe oraz co najważniejsze chęci...
                              Koszty to zależy co i jak. My wybraliśmy wariant najtańszy bez żadnych wypasów myślę że na trzy tygodnie około 4 5 tysięcy ale jak jest np.10 motocykli to koszt znacznie co do transportu spadnie ponieważ najdroższa jest niestety Europa. Potem to już bajka.
                              podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Czyli niema tragedii. Nic tylko zbierać dzięgi chetnych i zamawiać urlop w robocie....( z tym może być najgorzej)

Mnie taż by raczej interesował wariant ekonomiczny dlatego ze to ma byc przygoda a nie wakacje pod palmami na lezaku z lampka szampana w dłoni.

Hardcore i spontan to klucz do zaje......stych wspomnień...

Komentarz

Pracuję...
                                X