Och ty nasz EV skoczku pod skoczku!!!!!!! Tomasz musimy jakoś opisać w pełni ludzkim językiem, krok po kroku zdjęcie koła i zdjęcie całej opony. Ty jesteś dobry w opisach, więc Ciebie obarczę jako delegata Ekipy Vulkanizacyjnej do tej roli.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Maroko 2011 by EnduroVoyager - relacja prawie na żywca
Zwiń
X
-
Piekło - czyli droga MH5
Na kolejny dzień zaplanowaliśmy słynna drogę MH5. Świeżak postanowił, że 11 dzień na motocyklu jest fajnym wstępem do 12 dnia, więc wybrał inną, bardziej konwencjonalną drogę.
Ekipa Vulkanizacyjna ruszyła zatem w stronę gór. Piekielnych Gór
Początek był sympatyczny...
...żeby nie było wątpliwości - to na pierwszym planie to droga
Chwila odpoczynku przed najtrudniejszym odcinkiem
dla odmiany - guma...
...jak załataliśmy moją, okazało się, że Mizer też złapał
Miejscowe dzieci nieśmiało obserwowały...
...i myślały. Co za debile, przecież niedaleko jest normalna droga
CDN...
Komentarz
-
Wąwóz Dades
Dziś jedziemy w górytak dla odmiany
Plan - wąwóz Dades. Fantastyczne miejsce i raj dla motocykli. Nie tylko enduro. Oceńcie sami...
To miejsce pewnie kojarzycie z reklamy nowej Tenerki
Typowe zachowanie Kowala. Teraz już wiecie dlaczego nazwaliśmy go ADHD Rider
...bywa zaraźliwe
...ehh. Słowa są zbędne.
Najwyższy punkt trasy. 2900mnpm
Zrobiło się bardzo zimno.
A rano....
CDN
Komentarz
-
Zamieszczone przez Rebel Zobacz postaZapiera dech w piersi. Fantastyczna przygoda.....tak na marginesie to "babina" Tenerka okazuje się dziarskim i twardym sprzętem. Tak 3mać chłopaki !!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez ArturS Zobacz postaZ czego w ogóle tyle gum? Od zwykłych kamieni, czy drogi gwoździami posypywane?
Komentarz
-
Zamieszczone przez scorpion Zobacz postaAD-HD to jak skrót od ADventure Harley-DawidsonŁoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...
Komentarz
-
Apropo takiej przygody która puki co jest dla mnie marzeniem do zrealizowania mam takie pytanko.
JAkie koszty mniej wiecej trzeba ponieść żeby zrealiwować taka wyprawe licząc przygotowanie sprzetów koszty paliwa rzywnienia wiz opłat i czego tam trzeba zeby wogule zaczać mysleć nad taka wyprawą w składzie podobnym do waszego czyli 4 lub 5 motocykli?
Pytanie dośc ogólne ale oczekuje odpowiedzi typu:
Jak nie macie ........ pln na osobe to niema co mysleć.
Puki co są sprzety , podstawowe akcesoria motocyklowe oraz co najważniejsze chęci...
Komentarz
-
Zamieszczone przez scorpion Zobacz postaApropo takiej przygody która puki co jest dla mnie marzeniem do zrealizowania mam takie pytanko.
JAkie koszty mniej wiecej trzeba ponieść żeby zrealiwować taka wyprawe licząc przygotowanie sprzetów koszty paliwa rzywnienia wiz opłat i czego tam trzeba zeby wogule zaczać mysleć nad taka wyprawą w składzie podobnym do waszego czyli 4 lub 5 motocykli?
Pytanie dośc ogólne ale oczekuje odpowiedzi typu:
Jak nie macie ........ pln na osobe to niema co mysleć.
Puki co są sprzety , podstawowe akcesoria motocyklowe oraz co najważniejsze chęci...
Komentarz
-
Czyli niema tragedii. Nic tylko zbierać dzięgi chetnych i zamawiać urlop w robocie....( z tym może być najgorzej)
Mnie taż by raczej interesował wariant ekonomiczny dlatego ze to ma byc przygoda a nie wakacje pod palmami na lezaku z lampka szampana w dłoni.
Hardcore i spontan to klucz do zaje......stych wspomnień...
Komentarz
Komentarz