Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Pomimo wszystko racji ma sporo na ten moment miejsca jeszcze są - dlatego nikogo nie wykreślam.(jest jeszcze jeden domek 9-os wolny)
.... jak tu wykreślić jeżeli za całe wyjaśnienie posłuży ....przeca to syn Zbiga....
Nie ma wyjątków i dla prezesa
On pewnie zaraz powie że jednak nie jadę bo ma padać deszcz i miejsce zmarnowane.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Witam, przepraszam ale byłem poza zasięgiem, nie dam rady przyjechać na trzy dni ale 14.05 przyjadę na kilka godzin odwiedzić koleżanki i kolegów, do zobaczyska
Tym przyjemnym akcentem zakończyłem przyjmowanie wpłat
Jeżeli ktoś jeszcze będzie chciał dołączyć to proszę o kontakt na PW - będziemy coś kombinować ale uprzedzam że może być drożej - ktoś musi sfinansować zakup skrzynki wódki dla zwycięzców meczu siatkówki lub piłki nożnej
Koledzy z Lublina chcieli dołączyć na pojeżdżawę w sobotę. Mogliby?
Mogliby! dlaczego by nie mogli!
Chcę zaznaczyć że nie ma śladu (jeszcze... nie jestem pewien że uda mi się stworzyć) lecz byłem tam pojeździć w niedzielę i niestety woda wysoka = brak dostępnych plaż ale za to błota jest wystarczająco dużo! szutrów nie brakuje, kamieniołom też się znajdzie itp.
W razie braku koncepcji przeskoczymy promem przez Wisłę i odwiedzimy wąwozy niedaleko Trocina - Junaka ulubione!
Chcę zaznaczyć że nie ma śladu (jeszcze... nie jestem pewien że uda mi się stworzyć) lecz byłem tam pojeździć w niedzielę i niestety woda wysoka = brak dostępnych plaż ale za to błota jest wystarczająco dużo! szutrów nie brakuje, kamieniołom też się znajdzie itp.
W razie braku koncepcji przeskoczymy promem przez Wisłę i odwiedzimy wąwozy niedaleko Trocina - Junaka ulubione!
Suwalszczyzna też zjedzie
narysowałem ścieżkę już dawno temu pod zlot, nie wiem czy zachacza o Trocina, czy jakieś tam wąwozy
Ja też coś narysowałem, może w weekend objadę, ale trochę dłużej, do Dęblina po prawej stronie Wisły i powrót po lewej. Jak pogoda będzie to zapraszam tych co nie jeździli po piachu i tych co by chcieli zwiedzić fajne muzeum lotnictwa w Dęblinie. Na miejscu się okaże kto i gdzie chce jechać.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz