Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Dragon wybieramy się w ostatni łykend sierpnia w Bieszczady poleciłbyś jakieś spanie koło Sanoka najlepiej na namiot albo jakąś fajną stodółkę? i gdzie warto podjechać wiem,że dwa dni to mało ale zawsze coś,traktujemy to jak rekonesans
Dragon wybieramy się w ostatni łykend sierpnia w Bieszczady poleciłbyś jakieś spanie koło Sanoka najlepiej na namiot albo jakąś fajną stodółkę? i gdzie warto podjechać wiem,że dwa dni to mało ale zawsze coś,traktujemy to jak rekonesans
i ja pamiętam tych pograniczników na stopniach (przynajmniej o tym słyszałem bo nie widziałem
i o tym, że w worku bieszczadzkim pogranicznicy (bynajmniej nie nasi) zachęcali by podejść a później strzelali
i że ludzie wpadali do ziemianek upowców
i że Iglopol truje
wiadomo: jesienią góry są najszczersze, żurawim kluczem otwierają drzwi
witam
ja dziś wróciłem z bieszczad( okolice baligrodu).żal d..e ściska że urlop się skończył i trzeba było się pozegnać.
pomysł zorganizowania zlotu w bieszczadach jest bardzo dobry.ja chętnie bym się wybrał na taką imprezkę. trasy i widoczki warte zapamiętania.z przyczyn technicznych objechałem stokówkami i szutrami tylko 260km ( moto nie paliło jak trzeba i to ograniczało zasięg) .
czy kolega planuje miejsce zlotu w okolicach pętli bieszczadzkich???
Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Komentarz