Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Rekonesans warto zaglądnąć !

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Dragon wybieramy się w ostatni łykend sierpnia w Bieszczady poleciłbyś jakieś spanie koło Sanoka najlepiej na namiot albo jakąś fajną stodółkę? i gdzie warto podjechać wiem,że dwa dni to mało ale zawsze coś,traktujemy to jak rekonesans

Komentarz

Będziesz pan zadowolony

Komentarz

Zamieszczone przez Raviking Zobacz posta
        Dragon wybieramy się w ostatni łykend sierpnia w Bieszczady poleciłbyś jakieś spanie koło Sanoka najlepiej na namiot albo jakąś fajną stodółkę? i gdzie warto podjechać wiem,że dwa dni to mało ale zawsze coś,traktujemy to jak rekonesans
        Polecam w ZAGÓRZU jest wiele ofert agro
        Ostatnio edytowany przez Dragon; 392.

Komentarz

Termin wiosenny, np. maj będzie dobry, akurat na początek sezonu, a nie gdzieś w środku, kiedy ludzie wyjeżdzaja na urlopy.
          --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

i ja pamiętam tych pograniczników na stopniach (przynajmniej o tym słyszałem bo nie widziałem
              i o tym, że w worku bieszczadzkim pogranicznicy (bynajmniej nie nasi) zachęcali by podejść a później strzelali
              i że ludzie wpadali do ziemianek upowców
              i że Iglopol truje

wiadomo: jesienią góry są najszczersze, żurawim kluczem otwierają drzwi
              ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
              FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

tu chyba będziemy mieli bazę wypadową http://mapa.targeo.pl/Kalnica,24,22....2f69338ce0e8db a do Zosina jade we wrześniu

Komentarz

27 wieczorem powinniśmy dotrzeć do Kalnicy,zatem do zobaczenia w lesie i w błocie

Komentarz

witam
                    ja dziś wróciłem z bieszczad( okolice baligrodu).żal d..e ściska że urlop się skończył i trzeba było się pozegnać.
                    pomysł zorganizowania zlotu w bieszczadach jest bardzo dobry.ja chętnie bym się wybrał na taką imprezkę. trasy i widoczki warte zapamiętania.z przyczyn technicznych objechałem stokówkami i szutrami tylko 260km ( moto nie paliło jak trzeba i to ograniczało zasięg) .
                    czy kolega planuje miejsce zlotu w okolicach pętli bieszczadzkich???
                    Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Koledzy zainteresowanie TEMATEM ZNIKOME DLA PARU MOTOCYKLI TO MOŻEMY GRILLA ODPALIĆ!

Komentarz

Dragon a gdzie ten gril ma być? my na czterech Dominach przybywamy i jak z paliwem na południe od Zagórza brać pojemniki ?

Komentarz

w czwartek rano ruszam z Piotrem13 na bieszczady moze sie gdzies przypadkiem zobaczymy

Komentarz

paliwo wlejesz co 10-15 km ,tam tez dotarła cywilizacja niestety

Komentarz

ale my nie chcemy wyjeżdżać do stacji więc chyba zbiornik jakiś zabierzemy

Komentarz

Zamieszczone przez bladyxtz Zobacz posta
                                w czwartek rano ruszam z Piotrem13 na bieszczady moze sie gdzies przypadkiem zobaczymy
                                i jak wrażenia???

Komentarz

Pracuję...
                                X