Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Październikowe Browarzenie przy Tenerze [Warszawa]

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

termin pewnie jeszcze można przesunąć na wtorek albo czwartek, ale to musi zadecydować większość chętnych na browar
    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
    sigpic

Komentarz

Ja od siebie polecam knajpę 2 KOŁA w okolicach dworca zachodniego. Mocno motocyklowa atmosfera, gdzie dużo bajkersów przyjeżdża nawet na herbatkę lub inny soczek.
      Byłem i w jednej i w drugiej i mi zdecydowanie bardziej pasuje klimat 2 KÓŁ

Komentarz

znamy 2 O O , w czwartki spotykają się tam "precle"

Fort mamy bliżej i chyba mniej lansu no i klimatyczne wnętrze w starym forcie

dla mnie termin bez znaczenia
        ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
        FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

pozycja idealna na browarek bo mieszkam 300 m od fortow

Komentarz

Co do 2oo to ja bywalem taam kiedyś i nie moge sobie wyobrazic tego miejsca bez Griszy ale na pewno by chciał żeby jego knajpa dalej żyła więc może następnym razem spotkamy się tam.

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
              termin pewnie jeszcze można przesunąć na wtorek albo czwartek, ale to musi zadecydować większość chętnych na browar
              U mnie wtorek odpada :/
              --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Zamieszczone przez kamilltee Zobacz posta
                znamy 2 O O , w czwartki spotykają się tam "precle"
                Kto to PRECLE?

Komentarz

Wybieramy pomiędzy dwoma terminami: środa (13.IX) i czwartek (14.IX). Dobrze by było dzisiaj do wieczora się zdecydować.
                  Proszę pisać który komu nie pasuje, ew. który pasuje bardziej. Blademu nie pasi środa ale w razie co dojedzie później.

Zamieszczone przez DanielD Zobacz posta
                  Kto to PRECLE?
                  Członkowie pl.rec.motocykle

Pozdrawiam,
                  Gosia
                  Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Mi pasuje i czwartek i środa więc się dostosuję, mam przyjechać razem z kamilem samochodem
                    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                    sigpic

Komentarz

Dobria niech zostanie środa bo widzę że większości pasuje a ja mam nadzieje że kominiarz szybko się uwinie i będe mógł dołączyć

Komentarz

Dobra, to zostawiamy środę.
                        Blady, zanim się wszyscy zbiorą, to Ty już pewnie dojedziesz

Wnimanje, wnimanje!
                        środa (13.X), godz. 19:00, http://clubrock.pl/index.php?go=mapka

Łukasz, zarezerwujesz jakiś stolik?

Pozdrawiam,
                        Gosia
                        Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Tak, jutro do południa przedzwonię.
                          --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Potwierdzam
                            w środę ruszam ze Służewca ok 18.20 i zabieram wszystkich po drodze (dogadajcie sie jakoś, mam 4 wolne miejsca)
                            Wracam Puławską do Piaseczna, odwioze też Bladego

Przynajmniej Wy się napijecie, za oknem i tak już siwy mróz, więc motocyklem sie chyba nikt nie wybiera
                            ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                            FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika
                              Ostatnio edytowany przez Gość; 78. Powód: dopisek

Komentarz

Siwy, nie jestes sam.
                                Jak skoncze robote w normalnym czasie, tez chetnie wpadne.

Komentarz

Pracuję...
                                X