Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Październikowe Browarzenie przy Tenerze [Warszawa]
Zmiana planów. Nie pytajcie dlaczego... na szczęście nie z mojej winy. Spotkanie odbędzie się w klubie Klinika http://klubklinika.pl/index.php w sumie w tym samym miejscu.
Widząc na wprost Club Rock, trzeba skręcic w lewo i iść dalej prosto... znajdziecie!
--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
A ja mam małe pytanko, czy kiedyś możemy wybrać jakieś lokum gdzie nie można palić papierosów?
Wiem że to fajnie zabrzmiało ale jakoś dym papierosowy mnie wk..ia i źle się potem czuje a znając realia motocyklowe chyba nie ma takich lokali
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
i ja nie cierpię duszącej mgły tytoniowej
Ani Klinika, ani Balsam to już nie są knajpy motocyklowe.
Zrobimy tak - usiądziemy tam gdzie będziej jej najmniej, w Balsamie był kiedyś taki oszklony taras.
Problem w tym, że w takich podziemiach fortecznych nie ma zasięgu - więc taras ma swoje dodatkowe plusy (pewnie ktoś się spóźni itd).
Marcin, jak rozumiem podejmiesz się misji znalezienia takiego lokalu na kolejne, czyli Listopadowe Browarzenie Przy Tenerze?
Gosia
Nie ma sprawy, ja znajdę tylko znając życie nie wszyscy będą chcieli przyjechać tak jak to było z żaczkiem, że klimat nie ten i jeszcze jakieś ale.
Wiem że można choć raz się spotkać i w takim lokalu z dymem w końcu to tylko jedno spotkanie w miesiącu ale co ja poradzę, że mnie strzela jak wącham ten smród z papierochów.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
E, a w ta Klinika to jest w podziemiach?
Sorry, że pytam ale jestem dzisiaj 24h na dyżurze i muszę być w zasięgu. Jak nie będzie zasięgu, to najwyżej wpadnę na chwilę i pójdę do domu
Pozdrawiam,
Gosia
Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...
Teraz już nie kombinujmy. Łukasz zapodał miejsce i najwyżej jak już się zbierzemy to się przesiądziemy.
Na następne browarzenie można zrobić casting na miejsce.
Pozdrawiam,
Gosia
Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...
Teraz już nie kombinujmy. Łukasz zapodał miejsce i najwyżej jak już się zbierzemy to się przesiądziemy.
Na następne browarzenie można zrobić casting na miejsce.
Pozdrawiam,
Gosia
Właśnie, nie ma co kombinować na ostatnią chwilę. Zmienimy diametrlanie miejsce i pojawią się problemy z dojazdem lub ze znalezieniem przez niektórych nowego miejsca.
W listopadzie można i pójśc do Cranka, mi to bez różnicy.
--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz