Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

A może organizacja drugiego, klubowego zlotu?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez kowal73 Zobacz posta
    (..) To wszystko co mówicie jest do zorganizowania. Hotele w tym miejscu są raczej drogie. Może jakaś agroturystyka. (..)
    W hotelach chyba zawsze będzie drożej, taniej wziąć jakiś domek na spółkę, a Ci co dojadą bez zdecydowania sie na domek, to do namiotu
    "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Pany - ja z Laguną bierzemy na siebie organizację trasy bunkrowej i śluzowej (od śluzy nie od śluzu )

w samym giżycku mamy jeszcze stare znajomości (Wojtek Różewicz) - tam było też schronisko w małej cenie.
      Pozatym wolimy namioty i ogniska niż hotele
      ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
      FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

No to tylko bazę noclegową trzeby by zorganizować i myślę że nawet zamiast cześka w maju na taką wyprawę bym się udał
        Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
        No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
        sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
          No to tylko bazę noclegową trzeby by zorganizować i myślę że nawet zamiast cześka w maju na taką wyprawę bym się udał
          Kamilltee i Laguna mają znajomego w Giżycku, mój znajomy ma małe pole namiotowe z dostępem do jeziora Niegocin małą przystań i około 10 miejsc noclegowych w miejscowości Wilkasy 3km od Giżycka . W zależności od ilości chętnych jest to wszystko do zorganizowania.
          podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Schronisko w samej Twierdzy na 100% działa, noclegi po 30 zł

strona Wojtka

i kilka klimatycznych stron
            System fortyfikacyjny Prus Wschodnich w latach I-II wojny. Opis pozycji umocnionych, schematy wybranych obiektów. Historia budowy i dalszych działań obronnych na terenie Warmii i Mazur. Schrony bunkry eksploracja Trójkąt Lidzbarski Giżycki Rejon Umocniony Pozycja Olsztynecka Szczycieńska

Historia 24 dywizji pancernej oraz walki w Prusach Wschodnich w latach 1944/45.

szczególnie do zwiedzania polecałbym Mamerki

i śluzy - szczególnie ta http://www.mamerki.com/sluza.html
            ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
            FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

No to już wszystko wiadomo, celem podsumowania,
              pierwsze spotkanie forumowe na wybrzeżu, w organizacji pomaga kolega jaraso, w grę wchodzi oczywiście jazda po plaży bałtyku co mi się najbardziej podoba, kwestię spania pomijam bo na wypadzie weekendowym mogę wszystko przeboleć żeby pojeździć po plaży

Drugie spotkanie forumowe okolice giżycka, wyjazd z wawy tylko szutrami, organizacja koledzy kamiltee, kowal73 i laguna spanie nad jeziorem albo w twierdzy

Zapowiada się dość dobrze .
              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
              sigpic

Komentarz

Do giżycka piszę się na 100% z Olsztyna mam 100km. Jechał bym z plecaczkiem, pod namiot.

Komentarz

ja też sie piszę mam patent żeglarza i dawno nie pływałem
                  Papacool

Komentarz

Zamieszczone przez Jarek11 Zobacz posta
                    ja też sie piszę mam patent żeglarza i dawno nie pływałem
                    Zapraszamy!!!! Czy Krzysiek motocykl sprzedał?
                    podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Zamieszczone przez King Of Snake Zobacz posta
                      Spotkanie organizować zawsze po przeciwległej stronie kraju w stosunku do Zlotu; Zlot w Jurze - spot nad morzem...
                      Podrzucam miejsce - Bobolice ośrodek BoBo. To gdzieś koło Słupska, blisko Ciebie, co?

Jeśli znów południe - może Radocyna - Beskid Niski koło Gorlic, las, góry, tereny.... mało ludzi...
                      ...prawdziwy afrykaner sam wymyśla swoje historie, a potem zaczyna w nie wierzyć...

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

W Bobolicach nie znam tego ośrodka ale niedaleko są całkiem fajne tereny i ośrodek w Orawce http://www.orawka-wierzchowo.webpark.pl/
                          sigpic

Komentarz

No to baza noclegowa już by była, dla mnie OK .
                            sigpic

Komentarz

Trzeba w miare wczesnie ustalic termin i miejsce, zeby sobie terminy zaklepac, bo bedzie tych imprez troche w 2011... 30 kwietnia jest Rajd Pałuk, w kwietniu prawdopodobnie bedzie zlot ADV, do tego smiganie po ścianie wschodniej, zlot w Czechach w maju, do tego u nas... plus jeszcze pewnie cos sie wykluje w trakcie... powoli trzeba wszystko zapisywac w kalendarzu
                              Enduro nie klęka
                              R 1100 GS '99 - limonka
                              Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Zamieszczone przez trocin Zobacz posta
                                Trzeba w miare wczesnie ustalic termin i miejsce, zeby sobie terminy zaklepac, bo bedzie tych imprez troche w 2011... 30 kwietnia jest Rajd Pałuk, w kwietniu prawdopodobnie bedzie zlot ADV, do tego smiganie po ścianie wschodniej, zlot w Czechach w maju, do tego u nas... plus jeszcze pewnie cos sie wykluje w trakcie... powoli trzeba wszystko zapisywac w kalendarzu
                                Ja to tylko się zastanawiam skąd brać kasę na te wszystkie wyjazdy pewnie trzeba będzie kilka rzeczy odpuścić niestety.
                                sigpic

Komentarz

Pracuję...
                                X