Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
(..) To wszystko co mówicie jest do zorganizowania. Hotele w tym miejscu są raczej drogie. Może jakaś agroturystyka. (..)
W hotelach chyba zawsze będzie drożej, taniej wziąć jakiś domek na spółkę, a Ci co dojadą bez zdecydowania sie na domek, to do namiotu
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
No to tylko bazę noclegową trzeby by zorganizować i myślę że nawet zamiast cześka w maju na taką wyprawę bym się udał
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
No to tylko bazę noclegową trzeby by zorganizować i myślę że nawet zamiast cześka w maju na taką wyprawę bym się udał
Kamilltee i Laguna mają znajomego w Giżycku, mój znajomy ma małe pole namiotowe z dostępem do jeziora Niegocin małą przystań i około 10 miejsc noclegowych w miejscowości Wilkasy 3km od Giżycka . W zależności od ilości chętnych jest to wszystko do zorganizowania.
System fortyfikacyjny Prus Wschodnich w latach I-II wojny. Opis pozycji umocnionych, schematy wybranych obiektów. Historia budowy i dalszych działań obronnych na terenie Warmii i Mazur. Schrony bunkry eksploracja Trójkąt Lidzbarski Giżycki Rejon Umocniony Pozycja Olsztynecka Szczycieńska
No to już wszystko wiadomo, celem podsumowania,
pierwsze spotkanie forumowe na wybrzeżu, w organizacji pomaga kolega jaraso, w grę wchodzi oczywiście jazda po plaży bałtyku co mi się najbardziej podoba, kwestię spania pomijam bo na wypadzie weekendowym mogę wszystko przeboleć żeby pojeździć po plaży
Drugie spotkanie forumowe okolice giżycka, wyjazd z wawy tylko szutrami, organizacja koledzy kamiltee, kowal73 i laguna spanie nad jeziorem albo w twierdzy
Zapowiada się dość dobrze .
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
sigpic
Trzeba w miare wczesnie ustalic termin i miejsce, zeby sobie terminy zaklepac, bo bedzie tych imprez troche w 2011... 30 kwietnia jest Rajd Pałuk, w kwietniu prawdopodobnie bedzie zlot ADV, do tego smiganie po ścianie wschodniej, zlot w Czechach w maju, do tego u nas... plus jeszcze pewnie cos sie wykluje w trakcie... powoli trzeba wszystko zapisywac w kalendarzu
Enduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
Trzeba w miare wczesnie ustalic termin i miejsce, zeby sobie terminy zaklepac, bo bedzie tych imprez troche w 2011... 30 kwietnia jest Rajd Pałuk, w kwietniu prawdopodobnie bedzie zlot ADV, do tego smiganie po ścianie wschodniej, zlot w Czechach w maju, do tego u nas... plus jeszcze pewnie cos sie wykluje w trakcie... powoli trzeba wszystko zapisywac w kalendarzu
Ja to tylko się zastanawiam skąd brać kasę na te wszystkie wyjazdy pewnie trzeba będzie kilka rzeczy odpuścić niestety.
sigpic
Komentarz