Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Mogę przynieść makowce i sernik pieczony (jak doczekają) ale ponieważ "ze słodyczy najbardziej lubię schabowe", to wczoraj uwagi wymagały pasztet i pieczeń
Gosia
Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...
Mogę przynieść makowce i sernik pieczony (jak doczekają) ale ponieważ "ze słodyczy najbardziej lubię schabowe", to wczoraj uwagi wymagały pasztet i pieczeń
Gosia
Toć to Jaśnie Pani jest idealną kobietą!!!! Pieczenie,schabowe!! Łał!!!!!
Nie dziwię się Kowal , że chciałeś poflirtować bo ja już tęsknię za realem Gosi
Pozdrawiam wszystkich uczestników , szczególnie kolegę który odprowadził mnie w znane okolice Pragi gdy znużony byłem wielce.
Nie dziwię się Kowal , że chciałeś poflirtować bo ja już tęsknię za realem Gosi
Pozdrawiam wszystkich uczestników , szczególnie kolegę który odprowadził mnie w znane okolice Pragi gdy znużony byłem wielce.
No jarek musisz się teraz odwdzięczyć koledze Nowy i postawić kilka browców za kompas który kierował Was do domu
Dzięki serdeczne za życzenia i spędzenie razem kilku fajnych godzin przy piwie. Na drugi raz każdy musi się zobowiązać na przyprowadzenie jednej koleżanki żeby nie było że to gej party jak to jeden kolega powiedział, no Gosia może przyprowadzić kilka koleżanek .
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz