Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Noworoczne browarzenie przy Tenerze- styczeń Wawa

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Noworoczne browarzenie przy Tenerze- styczeń Wawa

Robimy jakieś spotkanie przy browarku w pierwszej połowie stycznia? Znacie jakieś fajne miejsce? Czekam na propozycje
    Hvězdy chtějí patřit Tobě...

ognisko na polanie w Powsinie

i narty biegowe
    ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
    FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Zamieszczone przez kamilltee Zobacz posta
      ognisko na polanie w Powsinie

i narty biegowe
      No to chyba że w weekend.
      Ja bym proponował ten samo lokal co osatnio na al. Lotników, rozmawiałem z Gosią i powiedziała że nie da rady w długi weekend ani potem koło 15ego, może jeszcze sprecyzuje dokładnie datę ale ja wstępnie bym proponował wtorek 11ego albo środa 12ego stycznia.
      Oczywiście projektor rzutnik
      musi być
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

6-9.I - odpadam, gdyż muszę odpocząć i biorę urlop w piątek - chodzi mi po głowie jakiś wyjazd na narty..
        14-16.I - w ten łykend wyjątkowo pracuję, tzn. jestem na dyżurze i mamy prace w serwerowniach, przepraszam

Dni robocze pasują
        Knajpa na al. Lotników jest OK.

Pozdrawiam,
        Gosia
        Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Będę sknera knajpa na lotników droga i denna jak cholera

Komentarz

Koleżanki i koledzy bo chociaż żegluję ale nigdy w Przechyłach nie byłem,to może tam? Jak nie ma u nich ekranu i projektora to ja załatwię. Trzeba to w knajpie uzgodnić żeby można było coś wyświetlić.
            Ostatnio edytowany przez kowal73; 528.
            podrozemotocyklowe.com

Komentarz

W przechyłach w tej pierwszej sali pizga jak h,j i nawet ściany nie ma do rzutowania
              ja bym został w tej knajcpie co ostatnio tylko trzeba zaznaczyć jakie piwo będzie pite bo oni dopiero sie otwierali i nic nie mieli,
              w przechyłach znów tak taniej nie jest bo browar z kija 7zł i to jakieś siki a reszta po 8

ja tam sie dostosuje nawet i do przechyłów ale uważam że tam byÅ‚o fajnie
              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
              No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
              sigpic

Komentarz

Ja podjadę wszędzie byle koleżanki i koledzy przybyli i oczywiście browarek też. Wy wskazujecie ja się dostosowuje.
                Ostatnio edytowany przez kowal73; 528. Powód: cóś
                podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Jakby co, mi jest wszystko jedno - Przechyły i "to co ostatnio" odległościowo są podobne, a nawet jakby było trochę dalej to przecież też nie problem
                  Jednakże Marcin słusznie prawi, że w Przechyłach to z pokazami ciężko będzie.
                  Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Blady a w 8-semce ? Może ekipę do Piaseczna ściągniemy? Wiem że zaraz będzie że daleko i tak dalej ale pomysł poddaje po ogólną dyskusję.
                    podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Dwa Koła? Wiem, że kupili ostatnio rzutnik, ale trzeba zadzwonić z potwierdzeniem (nowy właściciel niestety doprowadza do upadku tej knajpy...).
                      --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Może spotkamy się w piątek 07.01....co Wy na to?

Komentarz

Witam
                          generalnie zacny pomysł z Piasecznem blisko sercu ale daleko od obecnego domu
                          z knajp to fajny jest Korsarz na Ogrodowej miło sympatycznie tyle że nie wiem jak to jest ze zdjęciami
                          niestety, jak do tej pory systematycznie czasookres spotkania jest w kolizji z wcześniejszymi planami
                          udanego
                          Desperados don't die, we just go to hell for regroup.

Komentarz

w Piasecznie? tam wrony zawracają
                            Hvězdy chtějí patřit Tobě...

Komentarz

Blady Kamilltee Qbalon i inni przyjaciele i mieszkańcy wsi Piaseczno dyskutować, bronić i łajać za złe kolegów zachowania wobec naszej turbowioski!!!!!

ps Niestety wszyscy co w Wawie mieszkają tak mówią.
                              Ostatnio edytowany przez kowal73; 528. Powód: cóś
                              podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Pracuję...
                              X