Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Noworoczne browarzenie przy Tenerze- styczeń Wawa

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Jeśli piątek 07.01 jak zaproponował Laguna to na 85% pisałbym się i ja. Lokalizacja mi obojętna bo ja w Wawie mam wszędzie blisko z Dęblina, podobnie jak do Piaseczna...

Czwartek 06.01 też może byc,.... podobnie jutro, tj. środa 05.01... w tych terminach 100% obecnośc pewna
    Ostatnio edytowany przez erwinw; 32. Powód: bo tak
    hominis est errare, insipientis in errore perseverare
    Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Od jutra do niedzieli to ja w Krynicy nartuję.

Wspomnę Was miło wpieprzając przy piwku rydze z patelni

Komentarz

wicie - ja i tak będę, obojętne gdzie i kiedy

łatwiej nam we 3 pojechać do Warszawy (ja i tak często jadę autem) niż zapraszać 5 os do SandCity - no chyba, że jak będzie ciepło to motocyklami np do Zwrotnicy w Piasecznie
        ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
        FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

W kwestii formalnej. Mam pytanie - czy rezerwować sobie czas w przyszłym tygodniu zgodnie z propozycją Marcina (11 lub 12.I), czy po prostu spotykacie się 7.I ?

Pozdrawiam,
          Gosia
          Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Zamieszczone przez kamilltee Zobacz posta
            wicie - ja i tak będę, obojętne gdzie i kiedy
            łatwiej nam we 3 pojechać do Warszawy (ja i tak często jadę autem) niż zapraszać 5 os do SandCity - no chyba, że jak będzie ciepło to motocyklami np do Zwrotnicy w Piasecznie
            Więc ja bym się dalej upierał na miejscówkę tam gdzie ostatnio z terminem 11 lub 12 styczeń, trzeba tylko zadzwonić i powiedzieć jakie piwo ma być i po ile
            Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
            No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
            sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
              Więc ja bym się dalej upierał na miejscówkę tam gdzie ostatnio z terminem 11 lub 12 styczeń, trzeba tylko zadzwonić i powiedzieć jakie piwo ma być i po ile
              popieram Gosława podejmij męską decyzję i zarządź coś bo czas ucieka
              Hvězdy chtějí patřit Tobě...

Komentarz

Zamieszczone przez xieciu Zobacz posta
                popieram Gosława podejmij męską decyzję i zarządź coś bo czas ucieka
                No to wtorek, 11 stycznia, godz. 18
                Tam gdzie ostatnio - Marcin, zapodaj gdzie to było, proszeeee... i jak możesz zarezerwuj i ponegocjuj ceny, please
                Rzutnik + jakieś foty do pokazania wysoce wskazane

Gosia
                Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Zamieszczone przez Gosienka Zobacz posta
                  No to wtorek, 11 stycznia, godz. 18
                  Tam gdzie ostatnio - Marcin, zapodaj gdzie to było, proszeeee... i jak możesz zarezerwuj i ponegocjuj ceny, please
                  Rzutnik + jakieś foty do pokazania wysoce wskazane
                  Gosia
                  Ok zadzwonie i ugadam wszystko ale musicie sie określic jakie trunki będziecie pili, ja tam spokojnie mogę ze 2 piwka wziąć i starczy wiec cena 9 zł mnie bardzo nie przeraża, wtedy był heineken i desperados ale bar się rozkręcał dopiero, jak chcecie to napiszcie co wolicie, przy rezerwacji powiem jakie piwo będzie pite. Oczywiście rzutnik obowiązkowy będzie ale musicie jakieś foty przygotować żeby było co oglądać

Miejsce to Qla bar na al. Lotników 1, wytwórnia filmów Czołówka.

Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                  sigpic

Komentarz

Poproszę wino wytrawne nie droższe niż 12 zł za butelkę!!!

Nie no myślę że jak porządny browar z kija będzie to dla mnie ok.

Marcin jaki ty ekonomiczny jesteś chciałbym tak.
                    Ostatnio edytowany przez kowal73; 528. Powód: twórczość kowala
                    podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Gosławo dodasz temat do kalendarium?
                      Hvězdy chtějí patřit Tobě...

Komentarz

Gotowe

Komentarz

Znaczy się 11.01.2011 od 18.00 na al. Lotników?
                          podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Zamieszczone przez kowal73 Zobacz posta
                            Z tego wszystkiego tak właśnie wynika

Jak zwykle postaram się być punktualnie ale możliwe, że mnie praca trochę przytrzyma..

Komentarz

Zamieszczone przez kowal73 Zobacz posta
                              Dzwonilem do Pani z Qlala i potwierdziła rezerwację na wtorek o godz 18ej z rzutnikiem, uzgodniłem z nią na razie wstępnie rodzaj piwa, duży żywiec butelkowy za 8 zł bo niestety z kija nie ma możliwości na razie. Jeśli macie jakieś inne propozycje na trunek piszcie, pani jest bardzo chętna, do negocjacji też. .

Rzutnik będzie więc zdjęcia obowiązkowe, kowal zainstaluj wszystko do jabłka żeby można było oglądać filmiki w wm
                              sigpic

Komentarz

na szczęście że z kija nie będzie bo tak leją co chcą pół na pół z wodą

Laguny niet, ja budu
                                ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                                FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Pracuję...
                                X