No to tylko 22 godziny do browarzenia, już się doczekać nie mogę.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Noworoczne browarzenie przy Tenerze- styczeń Wawa
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
wczoraj dzwoniłem do bladego i coś marudzil że go nie będzie ale jeszcze sie postara, no nie wiem co się dzieje z tym gościem, czyżby kobieta?ja będę na pewno, mogę i wcześniej się pojawić jak będzie trzeba
do zobaczeniaBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
A ja zachowałem się jak ostatnie bydle i nie dotarłemprzepraszam całe szacowne grono, ale zostałem spojony trunkami wysokoprocentowymi na 30 minut przed spotkaniem w barze RockandRoll. Nawet dotarłem w okolice metra Służew ale prosto z niego trafiłem do Grodziska Mazowieckiego pociągiem TLK, następnie wylądowałem na Włochach skąd bezpiecznie udałem się do Pruszkowa, w którym to, w parku zostałem pouczony przez dresów, że idę za głośno
na szczęście trafiłem do domu i teraz mam przechlapane...
każdą karę przyjmę z godnością, łącznie z myciem motocykli na ognisku u Bartasa ( nie wszystkich oczywiście)
Ostatnio edytowany przez xieciu; 8.Hvězdy chtějí patřit Tobě...
Komentarz
-
Zamieszczone przez xieciu Zobacz postaA ja zachowałem się jak ostatnie bydle i nie dotarłem
ps. Ku.....a jak co do czego to wszyscy hura!!!!!!!!! Ja trzeba pić to nie ma nikogo!!!!!
Komentarz
-
Hje hje jak czytałem Twój powrót, to mało co nie padłem ze śmiechusigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
Zamieszczone przez xieciu Zobacz postaA ja zachowałem się jak ostatnie bydle i nie dotarłemprzepraszam całe szacowne grono, ale zostałem spojony trunkami wysokoprocentowymi na 30 minut przed spotkaniem w barze RockandRoll. Nawet dotarłem w okolice metra Służew ale prosto z niego trafiłem do Grodziska Mazowieckiego pociągiem TLK, następnie wylądowałem na Włochach skąd bezpiecznie udałem się do Pruszkowa, w którym to, w parku zostałem pouczony przez dresów, że idę za głośno
na szczęście trafiłem do domu i teraz mam przechlapane...
każdą karę przyjmę z godnością, łącznie z myciem motocykli na ognisku u Bartasa ( nie wszystkich oczywiście)
Tylko jedna rzecz mi się nie zgadza.. Z Metra Służew nie odjeżdżają pociągi TLK
Xieciu, do zobaczyska zatem następnym razem i załącz w domu oddymianieŁoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...
Komentarz
-
Zamieszczone przez GosienkaTylko jedna rzecz mi się nie zgadza.. Z Metra Służew nie odjeżdżają pociągi TLKDobra, wystarczy nabijania się
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Gosienka Zobacz postaA nas na imprezę nie zaprosiłeś?
Tylko jedna rzecz mi się nie zgadza.. Z Metra Służew nie odjeżdżają pociągi TLK
Xieciu, do zobaczyska zatem następnym razem i załącz w domu oddymianieod metra Służew do momentu wsiadania do TLK nastąpiła pomroczność jasna
Hvězdy chtějí patřit Tobě...
Komentarz
Komentarz