Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Noworoczne browarzenie przy Tenerze- styczeń Wawa

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

No to tylko 22 godziny do browarzenia, już się doczekać nie mogę.
    podrozemotocyklowe.com

Komentarz

wczoraj dzwoniłem do bladego i coś marudzil że go nie będzie ale jeszcze sie postara, no nie wiem co się dzieje z tym gościem, czyżby kobieta? ja będę na pewno, mogę i wcześniej się pojawić jak będzie trzeba
      do zobaczenia
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

Dziękuję za współną posiadówę, bardzo było miło

Szkoda, że organizatora nie poznaliśmy tylko
        --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

A ja zachowałem się jak ostatnie bydle i nie dotarłem przepraszam całe szacowne grono, ale zostałem spojony trunkami wysokoprocentowymi na 30 minut przed spotkaniem w barze RockandRoll. Nawet dotarłem w okolice metra Służew ale prosto z niego trafiłem do Grodziska Mazowieckiego pociągiem TLK, następnie wylądowałem na Włochach skąd bezpiecznie udałem się do Pruszkowa, w którym to, w parku zostałem pouczony przez dresów, że idę za głośno na szczęście trafiłem do domu i teraz mam przechlapane...
          każdą karę przyjmę z godnością, łącznie z myciem motocykli na ognisku u Bartasa ( nie wszystkich oczywiście )
          Ostatnio edytowany przez xieciu; 8.
          Hvězdy chtějí patřit Tobě...

Komentarz

Zamieszczone przez xieciu Zobacz posta
            A ja zachowałem się jak ostatnie bydle i nie dotarłem
            EEEEEE Xieciu damy radę!!!! Następną razą stawiasz piwo. Koleżanko i Koledzy dziękuję za wspólne browarzenie. Było naprawdę przemiło i przesympatycznie. Szkoda że tak mało ludu Wawy uczestniczyło w tym niezwykłym wydarzeniu.

ps. Ku.....a jak co do czego to wszyscy hura!!!!!!!!! Ja trzeba pić to nie ma nikogo!!!!!
            podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Zorganizujmy spotkanie w piątek albo w sobotę to na pewno będzie więcej osób w tygodniu niektórzy nie mogą, następnego dnia trza iść do roboty

Komentarz

Ojoj, dzięki wielkie! Spotkanie bardzo się udało!

Pozdrawiam,
                Gosia

p.s. 126p!
                Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Gosława 126P.!!!!!!!!!!!!!!
                  podrozemotocyklowe.com

Komentarz

a w domu jaki dym....

Komentarz

Hje hje jak czytałem Twój powrót, to mało co nie padłem ze śmiechu
                      sigpic
                      "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Zamieszczone przez xieciu Zobacz posta
                        A ja zachowałem się jak ostatnie bydle i nie dotarłem przepraszam całe szacowne grono, ale zostałem spojony trunkami wysokoprocentowymi na 30 minut przed spotkaniem w barze RockandRoll. Nawet dotarłem w okolice metra Służew ale prosto z niego trafiłem do Grodziska Mazowieckiego pociągiem TLK, następnie wylądowałem na Włochach skąd bezpiecznie udałem się do Pruszkowa, w którym to, w parku zostałem pouczony przez dresów, że idę za głośno na szczęście trafiłem do domu i teraz mam przechlapane...
                        każdą karę przyjmę z godnością, łącznie z myciem motocykli na ognisku u Bartasa ( nie wszystkich oczywiście )
                        A nas na imprezę nie zaprosiłeś?
                        Tylko jedna rzecz mi się nie zgadza.. Z Metra Służew nie odjeżdżają pociągi TLK

Xieciu, do zobaczyska zatem następnym razem i załącz w domu oddymianie
                        Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Zamieszczone przez Gosienka
                          Może był w Szczecinie? Hehe Dobra, wystarczy nabijania się
                          sigpic
                          "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Ja również dziękuję za miło spędzony czas przy piwku i rozmowach
                            Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                            No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                            sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez Gosienka Zobacz posta
                              A nas na imprezę nie zaprosiłeś?

Xieciu, do zobaczyska zatem następnym razem i załącz w domu oddymianie
                              Miał być mały aperitif przed spotkaniem, a wyszło jak zawsze od metra Służew do momentu wsiadania do TLK nastąpiła pomroczność jasna

Komentarz

No tak, a później tupot białych mew..

W trakcie browarzenia pojawiły się dywagacje na pewien temat..
                                Jakby tak 4 os. do malucha..

Komentarz

Pracuję...
                                X