Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Lutowe browarzenie przy Tenerze - Warszawa

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Lutowe browarzenie przy Tenerze - Warszawa

Aby skutecznie przygotować się do nadchodzącego wolno sezonu, proponuje małe spotkanie kondycyjne, będzie okazja porozmawiać o planach wiosennych wyjazdów, pogadać o zlocie, zobaczyć jak prezentują się nasze lica zmarnowe robotą i walnąć kilka browców lub innych napojów wyskokowych
    Proponuje wstępnie termin 10 lutego, czyli czwartek.
    Co do miejsca to jestem otwarty na wszelkie propozycje, może odwiedzimy 2 koła?

Liczę na konstruktywną dyskusję i liczne przybycie.

Laguna
    Ostatnio edytowany przez Laguna; 237. Powód: winko

gdyby Warszawa leżała bliżej Śląska to chetnie bym to "Tyskie" z wami wypił ale cóz metalnie mogę te browarzenie zaliczyć
    Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Ja też, a tak usiądę w swoim domu wypiję Czarnego Specjala

Komentarz

Jak dla mnie odpowiada, będę już po przenosinach więc lokalizacja bliżej bemowa była by wskazana

Wiem wiem, zaraz usłysze że to za daleko więc proponował bym miejscówkę gdzieś blisko metra, obojętnie jakiego żebym mógl w miarę szybko i bez kompasu wrócić do domu

Chyba trzeba znów poszukać nowej miejscówki na spotkania
        Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
        No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
        sigpic

Komentarz

Możliwe, że 10 lutego będzie dla mnie trochę odpadał, gdyż chyba 11 lutego będę mieć do przejechania pół Polski samochodem. No ale nie zawsze przecież muszę być, a i do 2kół raczej nie pojadę, bo nie chcę stamtąd wracać po nocy.. W każdym razie, w razie co miłego spotkania życzę ale postaram się na chwilę wpaść gdziekolwiek by nie było
          Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

koniecznie musimy cos na linii metra- bedzie i dla tych z polnocy i poludnia wawy

wiec Przechyly bylyby idealne
            ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
            FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Jestem za chociaż wolałbym między 7-9 II. To może znowu qlala - chyba że coś bliżej centrum
              sigpic

Komentarz

przechyły spoko ale zimno, to już lepiej zostać przy starej lokalizacji gdzie ostatnio
                Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                sigpic

Komentarz

A, zna ktoś może jeszcze jakiś inny ciekawy lokal na linii metra?
                  Może bardziej w centrum?
                  Qlala taka wymarła jest...
                  Ideał: Muza na żywo, duży wybór piw;-)

Komentarz

A, może wybierzemy się do clubu Balsam?

Adres: Fort Mokotów, przy ul. Racławickiej 99

Jak Wam odpowiada to miejscówka?

Komentarz

Mi odpowiada, mieszkam kilkaset metrów od Fortu Mokotów
                      Ale to jest jakiś 10-15min od Metra Racławicka, więc może nie wszystkim pasować.
                      Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Przechyły są najblizej stacji metra, ale jak lubicie łazić po nocy to może być Balsam,
                        tam też już było spotkanie ( a właściwie lokal obok Balsamu)

Laguna
                        Qulala jest wymarła ... i to jej wielki plus. Robimy co chcemy, bluzgi latają, puszczamy filmy ... czego chcieć więcej ? Głośnej muzyki i tłumów?
                        właściwie Qlala jest idealna !

ale mnie jedna ryba... i tak będę
                        ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                        FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Zamieszczone przez kamilltee Zobacz posta
                          Qulala jest wymarła ... i to jej wielki plus. Robimy co chcemy, bluzgi latają, puszczamy filmy ... czego chcieć więcej ? Głośnej muzyki i tłumów?
                          właściwie Qlala jest idealna !
                          I wówczas na całą knajpę rozbrzmiewa "Pała, pała i ch.."
                          Qlala też jest OK i blisko Metra Służew w miarę.

Komentarz

ja zwyczajnie chętnie odwiedzę nowe miejsce...

Komentarz

Ja akceptuję wszystko co zaproponujecie!!! Byle doszło do spotkania.
                              podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Pracuję...
                              X