Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Lutowe browarzenie przy Tenerze - Warszawa

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez Gosienka Zobacz posta
    Z Czarnogóry mam więcej zdjęć bez motocykli niż z. Filmów nie mam - montować jeszcze nie umiem a oglądać często nie mam czasu
    Prawdopodobnie będę znów na dyżurze i to trochę wyklucza używanie mojego kompa z racji potencjalnego ujawnienia informacji poufnych.

Poza tym to nie są żadne profesjonalne zdjęcia jak u Kowala i spółki, tym bardziej że to takie lajtowe przejazdy były a nie jakieś endurzenie po pustyni albo zapasy w błocie Wydaje mi się, że nie posiadam fajnych zdjęć nadających się do pokazania..
    Gosława przynoś co masz, bez motocykli to też piękne zdjęcia, oglądając Twoje foty widać że masz oko do zdjęć / uwaga to nie jest wazelina/ . O kompa się nie martw ja przyniosę ten nie męski egzemplarz laptopa. A co do przejazdów lajtowych i pustynnych to nie wszyscy muszą być tak poj....ni jak my, i przez to świat jest piękny, różnorodny. Masz przynieść i koniec kropka.
    Ogólnie ludziska przynieście na płytach penach i innych nośnikach fotografie. Bez znaczenia jakiej jakości będą po prostu będziemy oglądać i pic piwko.
    podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Ja to coś widzę że tylko stała ekipa jest zainteresowana spotkaniem, ciekawe kiedy pojawią się też inni.

Lokal już zarezerwowany, Pani zapytała czy będzie rzutnik i znów zdjęcia z motorami więc powiedziałem że oczywiście

Od razu powiedziałem że ma być inne piwo niż ostatnio ale to coś ciężko im idzie wiec zobaczymy.
      Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

Z mila chcecia sie dolacze na mala pianke gdyz teraz mam mnustwo czasu.

P.S pozdrawiam bezrobotnych

Komentarz

ja trochę zażartowałem z tym żelastwem, ostatnio była zębatka i zrobiła furrorę
          ale jak tylko są chętni to przywioze koło z E09 - nie sądzę jednak by na piwie się chciało komuś brudzić
          ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
          FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Zamieszczone przez kamilltee Zobacz posta
            ja trochę zażartowałem z tym żelastwem, ostatnio była zębatka i zrobiła furrorę
            ale jak tylko są chętni to przywioze koło z E09 - nie sądzę jednak by na piwie się chciało komuś brudzić

Ja tam chętnie "pomacam" przy ludziach moje nowe oponki:-)

Komentarz

Przyniósł bym głowicę od ST do pomacania, ale nie będzie mnie. W końcu urlop mam.
              --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Zamieszczone przez kowal73 Zobacz posta
                / uwaga to nie jest wazelina/
                Dzięki, coś tam przyniosę.
                Mogę np. przytargać też foty z rozpoczęcia sezonu na Jasnej Górze (bodajże 2007).
                Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Tą oponą i wymianą jej to ja zainteresowany jestem. (mogę się pobrudzic, w nocy powrót więc nie widac )
                  hominis est errare, insipientis in errore perseverare
                  Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Co prawda wczoraj straciłam głos ale jak to się będzie utrzymywać, to postaram się przyjść choćby pomilczeć
                    Podobno milczenie jest złotem - muszę spróbować
                    Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Zamieszczone przez Gosienka Zobacz posta
                      Co prawda wczoraj straciłam głos ale jak to się będzie utrzymywać, to postaram się przyjść choćby pomilczeć
                      Podobno milczenie jest złotem - muszę spróbować
                      Nie dasz rady
                      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                      sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
                        Nie dasz rady
                        Właśnie też mi się tak jakoś wydaje
                        Do zobaczenia!

Komentarz

Jak jest pod Qulą z parkingiem na moto? Będę do 19 w pracy i na 95% na moto, ale pić i tak nie mogę ze względu na leki wyskokowe jakie biorę, a mam rzut beretem z Postępu Atmosfery swoją wredną mordą nie popsuję, bo może już będziecie po piwku, a z chęcią zobaczę wasze

Komentarz

Parking jest elegancki na wypasie;-)

Komentarz

Jest spoko, ale ja też muszę zmartwić szanowną brać browarową bo przyjadę samochodem wiec nici z % , innym razem odrobię straty.
                              sigpic

Komentarz

Mój plecaczek zaprotestował dzisiaj o 4 rano i po skrobaniu szybek Tenerka została na parkingu, więc jak przedmówca, przyjadę samochodem. Chociaż ciągle sobie darować nie mogę

Komentarz

Pracuję...
                                X