Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Lutowe browarzenie przy Tenerze - Warszawa

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

No to jak? Qla bar tam gdzie ostatnio? Czy może macie ochotę gdzieś na bemowo przyjechać żartowałem.
    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
    sigpic

Komentarz

Już Lagunie wpoiłem, że Balsam zna, bo był ... tylko nie pamięta

lepsze wrogiem dobrego - proponuję Qle jeszcze raz, a na miejscu możemy podyskutować gdzie później za miesiąc

filmy będą ?
      ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
      FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Sorki za zamieszanie ale przez dwa tygodnie miałem lekki zap.....l i jak wyjechałem na deski na dwa dni też tak było. Wieczorami musiałem trochę popracować więc aktywny na forum to za bardzo nie byłem.
        podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Zamieszczone przez kowal73 Zobacz posta
          Sorki za zamieszanie ale przez dwa tygodnie miałem lekki zap.....l i jak wyjechałem na deski na dwa dni też tak było. Wieczorami musiałem trochę popracować więc aktywny na forum to za bardzo nie byłem.
          usprawiedliwienie przyjęte, ale żeby mi to było ostatni raz!

Komentarz

A zatem czwartek, 10 lutego, godz. 18 ?
            Qla bar na al. Lotników 1, wytwórnia filmów Czołówka ?

Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

potwierdzam, ze oczywiście będę:-)

Komentarz

Co prawda to drugi mój post na forum ale chętnie poznam forumowiczów. Co do dwóch kółek to nie jest tak źle z tym metrem jest SKM które jedzie 3-5 min ? mogę jeszcze polecić PracoVnia art club blisko metra na żoliborzu. Oczywiście dojadę tam gdzie będzie spotkanie

Komentarz

Zamieszczone przez Gr33nY Zobacz posta
                  Co prawda to drugi mój post na forum ale chętnie poznam forumowiczów. Co do dwóch kółek to nie jest tak źle z tym metrem jest SKM które jedzie 3-5 min ? mogę jeszcze polecić PracoVnia art club blisko metra na żoliborzu. Oczywiście dojadę tam gdzie będzie spotkanie
                  No to możemy się zastanowić nad następnym terminem i miejscówką ale większość będzie miała daleko więc wątpię czy się zgodzą z piaseczna dymać na marymont
                  Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                  sigpic

Komentarz

Zastanowimy się 10 lutego w Qlala gdzie spotykać się kolejny raz.
                    Jak ktoś nie przyjedzie to nie będzie miał prawa głosu - jak zwykle chętnych jest na początku wielu a przychodzi 5 osób.

Komentarz

Zamieszczone przez kamilltee Zobacz posta
                      Zastanowimy się 10 lutego w Qlala gdzie spotykać się kolejny raz.
                      Jak ktoś nie przyjedzie to nie będzie miał prawa głosu - jak zwykle chętnych jest na początku wielu a przychodzi 5 osób.
                      Kamil słusznie prawi.
                      Czy tym razem też będzie rzutnik i zdjęcia/filmy? Pytam się czy mam na wszelki wypadek brać zasilacz do kompa jakby Kowal zapomniał
                      Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Zamieszczone przez Gosienka Zobacz posta
                        Kamil słusznie prawi.
                        Czy tym razem też będzie rzutnik i zdjęcia/filmy? Pytam się czy mam na wszelki wypadek brać zasilacz do kompa jakby Kowal zapomniał
                        Teraz Gosława przynosi filmy i zdjęcia razem z kompem poprosił bym czarnogórę jeśli mogę oczywiście
                        Kowal pewnie zarobiony jest okrutnie z wyjazdem dlatego sie nie odzywa
                        sigpic

Komentarz

Z Czarnogóry mam więcej zdjęć bez motocykli niż z. Filmów nie mam - montować jeszcze nie umiem a oglądać często nie mam czasu
                          Prawdopodobnie będę znów na dyżurze i to trochę wyklucza używanie mojego kompa z racji potencjalnego ujawnienia informacji poufnych.

Poza tym to nie są żadne profesjonalne zdjęcia jak u Kowala i spółki, tym bardziej że to takie lajtowe przejazdy były a nie jakieś endurzenie po pustyni albo zapasy w błocie Wydaje mi się, że nie posiadam fajnych zdjęć nadających się do pokazania..

Komentarz

Laguna coś weźmie ze zdjęć, a ja mogę zrobić krótkie szkolenie z montażu filmów
                            Kowal męczy fejsa - drżyjcie Ci którzy macie tam konto

obowiązkowo weźmiemy też jakieś żelastwo do pomacania - przekaźniki, zębatki, gmole, sakwy itd i może koła - zrobimy warsztaty z samodzielnej wymiany opony hehe

Komentarz

Zamieszczone przez kamilltee Zobacz posta
                              obowiązkowo weźmiemy też jakieś żelastwo do pomacania - przekaźniki, zębatki, gmole, sakwy itd i może koła - zrobimy warsztaty z samodzielnej wymiany opony hehe
                              Hej,
                              jeśli wpadniesz dziś po oponki to mogę przy okazji załatwić materiał do nauki - będę miał jakieś kółko luzem. A jutro raczej będę nieosiągalny.
                              sigpic

Komentarz

Ludziska przybywać, atrakcji będzie wiele...

Komentarz

Pracuję...
                                X