Ja też będę jeździć bo wszystko już praktycznie widziałem.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
II zlot klubowy Mazury 27-29.04.2012
Zwiń
X
-
Nie trzeba daleko szukać .....miejsca do wyżycia się
Info o miejscówce
Sport: Rodzaj: Tor motocrossowy
Liczba filmów: 0 Miasto: Giżycko
Liczba zdjęć: 0 Województwo: warmińsko-mazurskie
Dodał: MotoX
Opis:
Tor motocrossowy w Giżycku
Tor w Giżycku istnieje już od wielu lat, mimo to nigdy nie były na nim rozgrywane żadne poważniejsze zawody. Usytuowany w lesie, blisko jeziora, z dala od miasta.
Tor jest krótki (1,3 km dł.), lecz bardzo wymagający technicznie - dużo zakrętów, miejscami są dosyć duże różnice wysokości, 7 chopek, test "samuraja" z którego niewielu skacze.
Nawierzchnia: na ogół piaszczysta, w czasie deszczu na większej części nie ma błota.
Treningi/ opłaty:
Jednorazowo 20 zł za cały dzień, całorocznie 300 zł bez ograniczeń, trenować można w każdy dzień tygodnia.
Dodatkowo: parking i miejsce na ognisko, gdzie można miło spędzić wieczór po całodziennym treningu, możliwość biwakowania.
Dojazd:
Na trasie od Olsztyna za Wilkasami, po przejechaniu mostu na kanale od razu skręcić w prawo i w las, drogą szutrową ok.200 m bezpośrednio do toru.
Właściciel/zarządzający:
Właścicielem jest Urząd Miasta a zarządzającym Klub Motorowy-Giżycko.
Kontakt:
tel. 087/42 994 69
tel. kom. 602 648 098 - Robert Pietrukaniec
Home - MotoX.com.pl - Motocross, Freestyle MX, Technika, Sprzęt, Szkoła i Ogłoszenia. - Motox.com.plMotocross, technika jazdy, porady techniczne, info o zawodnikach MX, freestyle motocross, enduro, ogłoszenia, tory, serwis, szkoła jazdy motocross i offroad, oraz największy sklep motocrossowy i FMX
Komentarz
-
Co do toru to dokładnie nie wiem w który weekend kwietnia będą tam jakieś zawody rangi mistrzowskiej, wczoraj przejeżdżając przez Giżycko widziałem baner nad wjazdem na tor. Nie jeździłem po nim ale widziałem go jeszcze przed przebudową i rzeczywiście jest fajny teraz trochę go poszerzyli i przebudowali chyba nawet wydłużyli więc jest na pewno lepiej. Podobno nie ma już tej wielkiej hopy która naprawdę robiła wrażenie.Ostatnio edytowany przez robkri; 269.
Komentarz
-
Zamieszczone przez robkri Zobacz postaCo do toru to dokładnie nie wiem w który weekend kwietnia będą tam jakieś zawody rangi mistrzowskiej, wczoraj przejeżdżając przez Giżycko widziałem baner nad wjazdem na tor. Nie jeździłem po nim ale widziałem go jeszcze przed przebudową i rzeczywiście jest fajny teraz trochę go poszerzyli i przebudowali chyba nawet wydłużyli więc jest na pewno lepiej. Podobno nie ma już tej wielkiej hopy która naprawdę robiła wrażenie.
zawody motocross + quady -sa jutro - http://www.gizycko.pl/i-runda-mistrz...tml&1334440800
tor jest zmodernizowany- "bezpieczniejszy"
przy okazji zapytam - czy 27mego bedzie juz zlotowa ekipa w wilkasach?
miejscowka zlotu jest pod nosem wiec moze bym zalecial....mam tylko 27go czas bo 28-29 wesele
Komentarz
-
myślę że około 13:00 już ktoś powinien być ekipa Olsztyńsko-Wrocławsko-kto tam jeszcze wpadnie w czwartek do Łojka, jeśli nie za baluje mocno to wyruszy z Ol do Wilkas około południa w piątek więc zapraszam. A może chcesz to zafundujemy ci paradę na okazję tego ślubu wpadnie zgraja brudnych endurasówporyć przed kościołem.
Komentarz
-
Hej!
Jak wszystko dobrze pójdzie i faktycznie będę mogła pojechać (jeszcze do końca nie wiem czy będę w Polsce ale raczej tak), to zamierzam jechać w sobotę nad ranem po czarnym z Wwy. W piątek do 17 pracuję, a stać w korkach i jechać po nocy nie bardzo chcę.
Pozdrawiam,
GosiaŁoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...
Komentarz
Komentarz