Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

II zlot klubowy Mazury 27-29.04.2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ja też będę jeździć bo wszystko już praktycznie widziałem.

Komentarz

Nie trzeba daleko szukać .....miejsca do wyżycia się

Info o miejscówce
      Sport: Rodzaj: Tor motocrossowy
      Liczba filmów: 0 Miasto: Giżycko
      Liczba zdjęć: 0 Województwo: warmińsko-mazurskie
      Dodał: MotoX
      Opis:
      Tor motocrossowy w Giżycku

Tor w Giżycku istnieje już od wielu lat, mimo to nigdy nie były na nim rozgrywane żadne poważniejsze zawody. Usytuowany w lesie, blisko jeziora, z dala od miasta.

Tor jest krótki (1,3 km dł.), lecz bardzo wymagający technicznie - dużo zakrętów, miejscami są dosyć duże różnice wysokości, 7 chopek, test "samuraja" z którego niewielu skacze.

Nawierzchnia: na ogół piaszczysta, w czasie deszczu na większej części nie ma błota.

Treningi/ opłaty:
      Jednorazowo 20 zł za cały dzień, całorocznie 300 zł bez ograniczeń, trenować można w każdy dzień tygodnia.

Dodatkowo: parking i miejsce na ognisko, gdzie można miło spędzić wieczór po całodziennym treningu, możliwość biwakowania.

Dojazd:
      Na trasie od Olsztyna za Wilkasami, po przejechaniu mostu na kanale od razu skręcić w prawo i w las, drogą szutrową ok.200 m bezpośrednio do toru.

Właściciel/zarządzający:
      Właścicielem jest Urząd Miasta a zarządzającym Klub Motorowy-Giżycko.

Kontakt:
      tel. 087/42 994 69
      tel. kom. 602 648 098 - Robert Pietrukaniec

Motocross, technika jazdy, porady techniczne, info o zawodnikach MX, freestyle motocross, enduro, ogłoszenia, tory, serwis, szkoła jazdy motocross i offroad, oraz największy sklep motocrossowy i FMX

Komentarz

Co do toru to dokładnie nie wiem w który weekend kwietnia będą tam jakieś zawody rangi mistrzowskiej, wczoraj przejeżdżając przez Giżycko widziałem baner nad wjazdem na tor. Nie jeździłem po nim ale widziałem go jeszcze przed przebudową i rzeczywiście jest fajny teraz trochę go poszerzyli i przebudowali chyba nawet wydłużyli więc jest na pewno lepiej. Podobno nie ma już tej wielkiej hopy która naprawdę robiła wrażenie.
        Ostatnio edytowany przez robkri; 269.

Komentarz

Zamieszczone przez robkri Zobacz posta
          Co do toru to dokładnie nie wiem w który weekend kwietnia będą tam jakieś zawody rangi mistrzowskiej, wczoraj przejeżdżając przez Giżycko widziałem baner nad wjazdem na tor. Nie jeździłem po nim ale widziałem go jeszcze przed przebudową i rzeczywiście jest fajny teraz trochę go poszerzyli i przebudowali chyba nawet wydłużyli więc jest na pewno lepiej. Podobno nie ma już tej wielkiej hopy która naprawdę robiła wrażenie.
          hey!
          zawody motocross + quady -sa jutro - http://www.gizycko.pl/i-runda-mistrz...tml&1334440800
          tor jest zmodernizowany- "bezpieczniejszy"

przy okazji zapytam - czy 27mego bedzie juz zlotowa ekipa w wilkasach?
          miejscowka zlotu jest pod nosem wiec moze bym zalecial.... mam tylko 27go czas bo 28-29 wesele
          http://www.youtube.com/watch?feature...v=QUbYwBZixC4#!

Komentarz

myślę że około 13:00 już ktoś powinien być ekipa Olsztyńsko-Wrocławsko-kto tam jeszcze wpadnie w czwartek do Łojka, jeśli nie za baluje mocno to wyruszy z Ol do Wilkas około południa w piątek więc zapraszam. A może chcesz to zafundujemy ci paradę na okazję tego ślubu wpadnie zgraja brudnych endurasów poryć przed kościołem.

Komentarz

W piątek czyli 27ego na pewno będzie większa część ekipy, w sobotę od rana jazda.
              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
              No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
              sigpic

Komentarz

Czy są jakieś decyzje/plany odnośnie wyjazdu z wa-wy w piątek 27-ego?
                Tzn. godzina, miejsce zbiórki itd.
                ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Czolem ja pracuje do 14 wiec bede startowal kole 15 jesli ktos jes chetny sie dolaczyc chyba ze ogarne temet wczesniejszego wyjazdu.Ale wstepnie 15 wawa

Komentarz

Ja i Kate chcemy wyjechać z Warszawy w piątek rano, ale lecimy tylko po czarnym, coby spędzić spokojny, mazurski piątek na słońcu
                    Sobczaq, przedtem Sbq!

Prawym pasem, za Matizem.

Komentarz

Śląsk - jak się umawiamy? Jak kto jedzie?
                      ArturS, MarioM06 -> motki do Wawy na przyczepce

Komentarz

jakby juz w piatek byli chetni to mozna przeleciec sie szuterkami w kierunku wegorzewa
                        http://www.youtube.com/watch?feature...v=QUbYwBZixC4#!

Komentarz

proponuję przygotować identyfikatory z nickiem. z moja pamięcią jest różnie i nie chcę popełnić gafy

Komentarz

Hej!
                            Jak wszystko dobrze pójdzie i faktycznie będę mogła pojechać (jeszcze do końca nie wiem czy będę w Polsce ale raczej tak), to zamierzam jechać w sobotę nad ranem po czarnym z Wwy. W piątek do 17 pracuję, a stać w korkach i jechać po nocy nie bardzo chcę.

Pozdrawiam,
                            Gosia
                            Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Ciekawe jak z pogodą będzie ? Ponoć ma okrutnie od przyszłego piątku lać

Komentarz

Prognozy długoterminowe zapowiadają słońce i co najmniej 20 stopni na zlotowy weekend
                                Sobczaq, przedtem Sbq!

Prawym pasem, za Matizem.

Komentarz

Pracuję...
                                X