Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
1-erwinw wysłany PW, wpłata 50 zł
2-robkri, wpłata 37,5 zł
3-rootolf wysłane PW, wpłata 38 zł
4-czeczen wysłany PW, wpłata 37,5 zł
5-Łojek wysłany PW, wpłata 37,5 zł
6-Beniamin wysłany PW, wpłata 50 zł
7-marcinjunak wysłany PW, wpłata 37,5 zł
8-Sobczaq (Sbq) wysłany PW, wpłata 37,5 zł
9-Sowizdrzał wysłane PW, wpłata 37,5 zł
10-Giani wysłane PW, wpłata 50 zł
11- ArturS wysłany PW, wpłata 37,5 zł
12-Gruby88 wysłany PW
13- Kaytec wysłany PW, wpłata 37,5 zł
14- advradek wysłany PW, wpłata 37,5 zł
15 – kate wysłane PW, wpłata 50 zł
16. siedlar wysłany PW, wpłata 50 zł
17. Kamaz wysłany PW, zrezygnował a szkoda
18. Trusek wysłany PW
19. Melon, wpłata 50 zł
20. Darti, wysłany PW, wpłata 50 zł
21. Filip wpłata 50 zł
22. Irek, wpłata 50 zł
23. sylwester -namiot albo domek na macie (ureguluję na miejscu)
24. MarioM06, wpłata 50 zł
łącznie zebrałem 875,50 zł i tyle przelałem do ośrodka, dzwoniłem tam dzisiaj aby wyprostować sprawę daty pobytu na potwierdzeniu rezerwacji, kobieta prześle mi poprawione to wkleję je do tematu
Śląsk, jak robimy z przelotem do Wawy? Lecimy na motkach czy kombinujemy przyczepki? Mam przypadkiem jedną, tylko trzeba ją przystosować pod moto (długa na 2.5m) i przełożyć tylne światła pod nową belkę, bo jest po małym kraszu. Szkoda mi trochę kostek na czarnym zostawiać
Witam
Przepraszam za spóźnienie ale przez te jazdy z forum nie zaglądałem tu często i przegapiłem czas wpłaty Może to i lepiej bo zostałem właśnie zdegradowany do roli opiekuna dla psa moich starszych i z wyjazdu raczej nici.
Miłej zabawy
PZDR
„To mój motocykl. Jest takich wiele, ale ten jest mój. Mój motocykl to mój najlepszy przyjaciel – Jest moim życiem. Muszę nad nim panować tak, jak panuję nad moim życiem. Beze mnie mój motocykl jest niczym, ale i ja bez motocykla jestem niczym….”
Witam
Przepraszam za spóźnienie ale przez te jazdy z forum nie zaglądałem tu często i przegapiłem czas wpłaty Może to i lepiej bo zostałem właśnie zdegradowany do roli opiekuna dla psa moich starszych i z wyjazdu raczej nici.
Miłej zabawy
PZDR
Psa do sanatorium a Ty na zlot
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Śląsk, jak robimy z przelotem do Wawy? Lecimy na motkach czy kombinujemy przyczepki? Mam przypadkiem jedną, tylko trzeba ją przystosować pod moto (długa na 2.5m) i przełożyć tylne światła pod nową belkę, bo jest po małym kraszu. Szkoda mi trochę kostek na czarnym zostawiać
no pisałem wcześniej żeby pisać, dzwonić itd My tj. Ja, Filip(gs), Sowizdrzal(dr) lecimy moim autem do Warszawy z motami na przyczepce, tak to wstępnie wygląda, a przyczepke wypożyczamy. Tomek z Tychów z tego co wiem jest też zainteresowany wyjazdem i chyba przyczepką coś mi filip mówił, także próbujcie sie jakos zgadać
wilkasy_2012.jpg
No to ja proponuję takie barwy zlotu
Zdjęcie Kowala, model Łojek. Myślę że nie macie nic przeciwko.
Nic nie obiecuję, ale być może uda mi się zrobić trochę wlepek.
Komentarz