Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

II zlot klubowy Mazury 27-29.04.2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

szybkiego powrotu do zdrowia Marcin! (W sumie moglo byc gorzej, i tak trzeba myslec).

To tylko pokazuje, ze bardzo dobrych tez cos moze zaskoczyc - trzeba miec zawsze duzo pokory podczas jazdy.

Ciekawi mnie opis tej akcji I predkosc.
    ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
    FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Właśnie tej pokory zabrakło, prędkość była za duża, bez dwóch zdań, nie zmieściłem się w zakręcie, chciałem pojechac prosto na łakę ale tył nie wyskoczył i postawiło mnie w poprzek kierunku jazdy, motocykl sie położył od razu ale że był duży pęd przod zarył w ziemię i motocykl zrobił kozła przez przód, na szczescie nie uderzył we mnie, leżałem 3m od motocykla.

niepotrzebnie dohamowywałem w zakręcie, trzeba było strzelić z gazu i zarzucić tył, no ale to tylko teoretyczne dywagacje po.
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

Marcin - jak potrzebujesz konsultacji, poszukiwania lekarzy - daj znać.

Komentarz

Kurcze taki piekny KAT ;( Ale maszyna to maszyna naprawi sie, obys ty sie poskladal czym predzej.

To przyznaj sie ile leciales? 90?
          Take care of your Tenere she will take care of you

http://tablica.pl/oferta/yamaha-xtz-...5-ID1LXXh.html

Komentarz

Hejka, jestem w domciu pojechaliśmy z Truskiem i Łojkiem do Węgorzewa tam ich zostawiłem a sam pognałem na Hacjendę, było przezajebiście, ubawiłem się po pachy i pojeździłem, wielkie dzięki koledze z Węgorzewa antek112 na LC8 za poprowadzenie fajnymi drogami, gdybyśmy sami pojechali nie trafilibyśmy na takie błotniste czołgówki i szybkie szutrowe drogi (momentami miałem nawet 130 km/h) Marcin miał byś radochę ale co się odwlecze to nie uciecze, jeszcze tam wrócimy. Miło było poznać nowych ludzi, Motorynka z Piotrusiem ( dzięki że zabrałeś mi kluczyki od motocykla bo nie wiem czy bym w całości wrócił do domu), Gosia, Kate, Aneta,dzięki ekipa ze Słupska, Śląska, dzięki wszystkim. Marcin trzeba być twardym a nie miętkim, wszystko wróci do normy ty do sprawności, KAT do stanu prawie bezwypadkowego. I czas chyba pomyśleć o jesiennej edycji XTZ-owego spotkania.
            Ostatnio edytowany przez robkri; 269.

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
              Właśnie tej pokory zabrakło, prędkość była za duża, bez dwóch zdań, nie zmieściłem się w zakręcie, chciałem pojechac prosto na łakę ale tył nie wyskoczył i postawiło mnie w poprzek kierunku jazdy, motocykl sie położył od razu ale że był duży pęd przod zarył w ziemię i motocykl zrobił kozła przez przód, na szczescie nie uderzył we mnie, leżałem 3m od motocykla.

niepotrzebnie dohamowywałem w zakręcie, trzeba było strzelić z gazu i zarzucić tył, no ale to tylko teoretyczne dywagacje po.
              wracaj do zdrowia. trzymam kciuki
              "ja to ja, więc jako ja chcę być znany"
              =>
              Motocyklowy Klub Podróżników STRANGERS.PL

Komentarz

Wróciłem do domu - 570km asfaltami Po drodze żadnych większych przygód. Dzieki wszystkim za dobrą zabawę
                Ostatnio edytowany przez ArturS; 427.

Komentarz

Również wróciliśmy. Poszło sprawnie. W domu byliśmy po 19tej. Wyjątkowe spotkanie i udana zabawa.
                  Podziękowania dla Roberta który ogarnął logistykę. Szczególne podziękowania wszystkim za wkładkę do garnka niwelującą dziurę w budżecie domku numer 17.
                  Pieprznięcie z gara - bezcenne Do zobaczenia na Słowacji. Nieobecni - Niech żałują. Pozdrawiamy Anetta i Radek

Komentarz

Zamieszczone przez ArturS Zobacz posta
                    Wróciłem do domu - 570km asfaltami Po drodze żadnych większych przygód. Dzieki wszystkim za dobrą zabawę
                    Ekipa Śląsk, czyli domek nr 19 (najweselszy barak w calym obozie XTZ) melduje (op.cit. via sms)
                    pomyślny powrót do domu. Je**anie asfaltów poszło nam gładko Podziękowania dla wszystkich
                    Pięknych Koleżanek i Symaptycznych Kolegów za zajefajną zabawę

EDIT: P.S. Zdjęcia się robią, link będzie....
                    Sowizdrzał
                    KTM 750 6T
                    Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Właśnie, zdjęcia dawać

Komentarz

Wrocław też dotarł bez przeszkód ,dzięki za miłą zabawę i do następnego spotkania

Komentarz

Dzięki wszystkim za świetne spotkanie, było przesympatycznie
                          Dzięki Robert za miejscówkę i organizację.
                          "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Zdjęcia w rozdzielczości 1200x1600 tutaj.
                            Sowizdrzał
                            KTM 750 6T
                            Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Dziękuję serdecznie Wszystkim za przygotowanie zlotu i towarzystwo, a także za nieocenioną pomoc, kiedy była potrzebna na trasie. Jedyne co mi się zdecydowanie nie podobało to alergia i kichanie (pozdrowienia dla ekypy z mola ).
                              Sobczaq, przedtem Sbq!

Prawym pasem, za Matizem.

Komentarz

IMG_6357.jpg

Dziękuje wszystkim za spotkanie, był wyje..b z wyku...wem lub na odwrót jak ktoś lubi. Do zaś!

Komentarz

Pracuję...
                                X