Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

II zlot klubowy Mazury 27-29.04.2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

A ja jeszcze wracam. Leze nad Biebrza wlasnie, a Giani i Czeczen reanimuja utopiona ST...
    hominis est errare, insipientis in errore perseverare
    Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Słupsk dotarł też bez przeszkód no może poza spotkanie z panią sierżant z drogówki ostra była ale obyło się bez mandaciku Pozdrawiamy ze Słupska i dziękujemy koledzy za fajną i miła atmosferę. Szerokiej drogi wszystkim życzę oraz rozsądku co w naszym przypadku jest wskazane przy dalszych podróżach
      Ostatnio edytowany przez krzysieksłupsk; 613.

Komentarz

Też dziękuję za miłe spotkanie. Mam nadzieję, że następnym razem będę mógł wpaść na czymś bardziej pomarańczowym już
        Gosia jedzie dalej na południe, bez przygód na razie (nie licząc regularnego dolewania oleju).
        A skwar niemożebny się zrobił.

pozdrawiam, Adam
        sigpic

Komentarz

Hejaaa ) My z Piotrusiem tez bardzo zadowoleni wrocilismy do domku, choc lekko zmeczeni ale o to chodzi )) Piotrus szczegolnie sie cieszy z nowych kawalow i doswiadczen (latajacy garnuszek ))) stwierdzil ze fajni wariaci jesteście i czy pojedziemy za rok ) a ja mam siniaki, po podnoszeniu suczki 
          Do zobaczyska
          Dotarlismy do domku po 17 , ale na skrzyżowaniu jakas baba wyskozcyla z samochodu ( bo w korku wjechałam przed nia) i mnie opierniczyla, ze jezdze nieprzepisowo, a ona jezdzi w karetce (teraz jechala jakims jeepem), a wogole to jak mnie zabije to zobacze )) paranoja, ale niewiele mi do szcescia braklo, jak odchodzila to mnie popchnęła, na szczescie utrzymalam moto, a na jej szczescie swiecilo się już zielone.

PS, Marcinku szybkiego powrotu do ZDRÓWKA

Komentarz

Erwinowy kat też ponoć już utopiony
            sigpic

Komentarz

Ja też już dotarłem do komputera a wczoraj w domu byłem kolo 21:30. W sumie na moim liczniku się nakręciło przeszło 1400 km.
              Wielkie dzięki wszystkim za fajny weekend - miło było znowu zobaczyć Wasze twarze na żywo, i poznać kolejnych forumowiczów.
              Marcin wracaj szybko do zdrowia i nie ma ope...a się
              Zdjęcia postaram się w miarę szybko gdzieś udostępnić.

Komentarz

Zamieszczone przez rootolf Zobacz posta
                Dzięki wszystkim za świetne spotkanie, było przesympatycznie
                Dzięki Robert za miejscówkę i organizację.
                Ja nie wiem dla czego wy mi dziękujecie ja tylko zadzwoniłem do Ośrodka i przelałem kaskę z zaliczek, nic więcej
                Cieszę się że się podobało ale to zasługa nas wszystkich, taka wesoła ekipa to nie miało prawa się nie udać.
                A dzisiaj znowu byłem w tych okolicach tym razem służbowo, dzwoniłem do Łojka około 10:00 to zalegali z Truskiem w Węgorzewie. Ale tam dzisiaj narodu przybyło w weekend było luźniej udało się w dobrym czasie wbić z imprezą.
                Ostatnio edytowany przez robkri; 269.

Komentarz

najciekawszy event na powrocie czekamy na zdjęcia
                  ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                  FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Kilka niewyraznych, bo z komoreczki _fotek_

Komentarz

Zamieszczone przez mOtOrynka Zobacz posta
                      Kilka niewyraznych, bo z komoreczki _fotek_
                      Katarynka, link nie robi
                      "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Zamieszczone przez mOtOrynka Zobacz posta
                        Hejaaa ) My z Piotrusiem tez bardzo zadowoleni wrocilismy do domku, choc lekko zmeczeni ale o to chodzi )) Piotrus szczegolnie sie cieszy z nowych kawalow i doswiadczen (latajacy garnuszek ))) stwierdzil ze fajni wariaci jesteście i czy pojedziemy za rok ) a ja mam siniaki, po podnoszeniu suczki 
                        Do zobaczyska
                        Dotarlismy do domku po 17 , ale na skrzyżowaniu jakas baba wyskozcyla z samochodu ( bo w korku wjechałam przed nia) i mnie opierniczyla, ze jezdze nieprzepisowo, a ona jezdzi w karetce (teraz jechala jakims jeepem), a wogole to jak mnie zabije to zobacze )) paranoja, ale niewiele mi do szcescia braklo, jak odchodzila to mnie popchnęła, na szczescie utrzymalam moto, a na jej szczescie swiecilo się już zielone.

PS, Marcinku szybkiego powrotu do ZDRÓWKA
                        Dla Piotra następnym razem to nawet jakieś zadanie się wymyśli specjalne

Komentarz

Robkri dobre fotki, zaraz podeślę swoje...

Komentarz

My jeszcze tłoczymy z Truskiem jutro powrót
                            Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
                            Loud pipes save lives...
                            https://picasaweb.google.com/108651862641483365846

Komentarz

28042012808.jpg28042012809.jpg28042012827.jpg

Komentarz

Pracuję...
                              X