Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

5 zlot XTZ SK. PL. CZ Bojnice 1-3 czerwca 2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

dopisywać się bo termin mija!!!

Komentarz

advradek - domek
      blyshkrik - domek
      czeczen - namiot
      MarioM06 - namiot
      Hoothate - namiot
      sylwester - domek ( na 100% potwierdzę dopiero na 2-3 tygodnie przed zlotem)

Komentarz

Jade!! to kawałek, więc grzechem by było gdybym nie zawitał

advradek - domek
        blyshkrik - domek
        czeczen - namiot
        MarioM06 - namiot
        Hoothate - namiot
        TIREK- namiot

Komentarz

Ja jestem co tydzien w kamesznicy mozemy razem pojezdzic

Komentarz

Nie mogę sobie odmówić takiego spotkania, lecz na dzień dzisiejszy to ciężko jest powiedzieć czy będę na miejscu. Więc zapiszę się na listę, a jeżeli nie będę mógł jechać to oczywiście zapłacę za zarezerwowane lecz nie wykorzystane miejsce w domku.

advradek - domek
            blyshkrik - domek
            czeczen - namiot
            MarioM06 - namiot
            Hoothate - namiot
            TIREK- namiot
            Kojega - domek

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

advradek - domek
                blyshkrik - domek
                czeczen - namiot
                MarioM06 - namiot
                Hoothate - namiot
                TIREK- namiot
                sowizdrzal - namiot

advradek, czeczen - przybywajcie dzień wcześniej, pojedziemy razem z grupą Śląsk.
                Mario - rozumiem, że jedziesz? Tomasz, Siedlar, Artur, Thorgal - co z Wami??
                Sowizdrzał
                KTM 750 6T
                Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

ja na tą chwile 90%. Muszę ogarnąć temat w pracy itd bo po majówce mam tak namieszane, że nie wiem co się dzieje. Ale chciałbym ażeby chłopcy poznali nasze hałdurzenie także tak czy owak zapraszam, ale muszą się potwierdzić czy się zjawią bo trza im spanie zorganizować, chyba, że wpadają w piatek rano, szybki wyskok na hałdy, obiad jak coś u mnie i na Slowacje gooooł

Komentarz

Zamieszczone przez siedlar Zobacz posta
                    tak czy owak zapraszam, ale muszą się potwierdzić czy się zjawią bo trza im spanie zorganizować, chyba, że wpadają w piatek rano, szybki wyskok na hałdy, obiad jak coś u mnie
                    Ja dwójkę u siebie w blokach przenocuję
                    Sowizdrzał
                    KTM 750 6T

Komentarz

u mnie zapowiada się tak, że przyjade chyba w sobote do Was bo piatek muszę być w pracy na 20.30, ale chętnie skorzystałbym z miejsca w namiocie z soboty na niedziele. Jakby ktoś się zaoferował, będę dźwięczny.
                      Nie chrapie, raczej chlać nie będę, i materiał do garnków mi się skończył; rano mogę zrobić kanapke (nie mylic z lodem). Gorąco polecam siebie do namiotu!AAA i żadnego pedalstwa, wystarczy, że miałem pokój koło filipa w Wilkasach i śniły mi się palące się czujniki i gleby

Komentarz

[QUOTE

advradek, czeczen - przybywajcie dzień wcześniej, pojedziemy razem z grupą Śląsk.
                        [/QUOTE]

Ja ciągle nie mam 100% pewności .... Co do zaproszenia to bardzo dziękuję jednak bardziej realny wydaje mi się plan polegający na szybkim wypadzie w piątkowe popołudnie bezpośrednio do Bojnic (jak dobrze się poukłada to w towarzystwie )- po prostu brak czasu na dłuższy wypad ...
                        Mam ok 350km do Bojnic - więc nie ma co mieszać hałd z Bojnicami Hałdy wymagają przynajmniej jednego dnia

Mam dylemat związany z wyborem terminu "świętokrzyskiego dziczenia" - atrakcyjnie wygląda termin 9-10 czerwiec .... ale to już w innym temacie

Komentarz

advradek, czeczen - przybywajcie dzień wcześniej, pojedziemy razem z grupą Śląsk
                          noo Panowie ja muszę planować urlop duużo wcześniej, nic się nie odzywacie więc postanowiłem tam wpaść dzień później bo musiałbym troszke pokombinować z urlopem, jeśli zadeklarujecie przyjazd na hałdurzenie urlopik się jakoś wykombinuje, jakąś zamiane załatwie czy cuś, specjalnie dla Was i tyle, allle musze wiedzieć wcześniej

Komentarz

również nie mam 100% pewności. nadal czekam na rozwój sytuacji. mam nadzieję że wszystko wypali. będę leciał z blyshkrikiem może też z KofS i Adą.
                            to bezpośrednio do bojnic

Komentarz

@czeczen: Termin na dziczenie 9-10 czerwca - OK
                              @siedlar: Wyglada na to, że pojade z Toba w sobote.
                              @advradek: Nocleg u mnie nadal aktualny - nic ino przybywac
                              Sowizdrzał
                              KTM 750 6T

Komentarz

Ja niestety muszę się wypisać z listy, nie wyrobię się czasowo i finansowo do zlotu, a szkoda, bo miałem dużą chęć odbyć moją pierwszą dłuższą podróż Tenerą i poznać chociaż część z Was. Może za rok się uda :/

Aktualna lista :

advradek - domek
                                blyshkrik - domek
                                czeczen - namiot
                                MarioM06 - namiot
                                TIREK- namiot
                                sowizdrzal - namiot

Komentarz

Pracuję...
                                X