Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

5 zlot XTZ SK. PL. CZ Bojnice 1-3 czerwca 2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

jeżeli będę jechał to w czwartek sam, jeśli...

Komentarz

Ja już wiem co i jak - ruszam w sobotę rano (ok.9.00),
      bez napinki. Miejsca w namiocie niestety mieć nie będę.
      Ale browara w dobrym towarzystwie - zawsze chętnie
      Sowizdrzał
      KTM 750 6T
      Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

no to ja w takim układzie chyba polecę z Tobą, chyba, że z rańca w sobote szykowałaby się tam na miejscu jakaś jazda i trzeba było by być tam wcześniej, ale nikt nic nie pisze, a u nich nie mogę się doszukać

Komentarz

Życie to nie - je - bajka .... odpadam ze składu na Słowację. Kilka innych rzeczy w tym czasie muszę ogarnąć.

Komentarz

dokładnie zycie to nie bajka;/ ja tez niestety odpadam.... Dostałem dwie sluzby w tym terminie i nie ma szans na urlop bo "brakuje ludzi". Jeżeli ktoś poleci przez Węgierską Górkę to zapraszam do siebie na przerwe na kawę oczywiscie w dzien bo w nocy bede w pracy;/

Komentarz

no to widzę że się posypał wyjazd w pisdu. mam nadzieję że ktoś prócz nas jeszcze dołączy

Komentarz

wyjazd się posypał więc mówie: dam sobie ognia. I dałem2012-06-03 00.09.56.jpg
                jedno jest pewne! but uratował mi stope, złamałem dużego palucha, dwa sine, i troszke stawik wylał, przez trzy min nie czułem stopy, a przysadziłem tylko w barierke nawet się nie przewróciłem, chwile potem leżałem i kwiczałem na trawie
                Ostatnio edytowany przez siedlar; 193.

Komentarz

Łoooo no to zaszalałeś Czyli kilka miesięcy wolnego teraz??

Komentarz

Zamieszczone przez MarioM06 Zobacz posta
                    Łoooo no to zaszalałeś Czyli kilka miesięcy wolnego teraz??
                    Nie, po prostu rajdowcy tak mają
                    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                    sigpic

Komentarz

to może jednak przemyślmy ten kącik geriatryczny na forum

tyle razy o nim wspominaliśmy

Komentarz

delegacja powraca ze zlotu wlasnie mineli Bielsko Biała. (cali i prawie zdrowi ) twarde chlopaki. pozdrawiam

Komentarz

ja zamawiam naklejeczkę ze zlotu jak będzie jakaś wolna

Komentarz

Czekamy na relacje ze zlotu

Komentarz

Zamieszczone przez siedlar Zobacz posta
                              wyjazd się posypał więc mówie: dam sobie ognia. I dałem[ATTACH=CONFIG]11033[/ATTACH]
                              jedno jest pewne! but uratował mi stope, złamałem dużego palucha, dwa sine, i troszke stawik wylał, przez trzy min nie czułem stopy, a przysadziłem tylko w barierke nawet się nie przewróciłem, chwile potem leżałem i kwiczałem na trawie
                              u nie dobrze, szczęście że tylko tyle się stało.Wracaj do zdrowia.
                              Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Zamieszczone przez siedlar Zobacz posta
                                wyjazd się posypał więc mówie: dam sobie ognia. I dałem[ATTACH=CONFIG]11033[/ATTACH]
                                Hejka, witaj w klubie jak tylko taki uraz to za dwa miesiące znowu wsiądziesz na motocykl więc na jesienne spotkanie XTZClub będziesz dysponowany. Teraz dużo wypoczynku noga w górze i broń boże nie obciążać ja byłem w gipsie niecałe 6 tygodni a ostatni tydzień to już jeździłem samochodem i gipsem naciskałem gaz też upadek był bardzo niewinnie wyglądający. Wracaj do zdrowia i uważaj na linię mnie przybyło 5 kg wiesz, TV, śniadanko, obiadek, kolacyjka, leżanko i tak codziennie.

Komentarz

Pracuję...
                                X