jeżeli będę jechał to w czwartek sam, jeśli...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
5 zlot XTZ SK. PL. CZ Bojnice 1-3 czerwca 2012
Zwiń
X
-
wyjazd się posypał więc mówie: dam sobie ognia. I dałem2012-06-03 00.09.56.jpg
jedno jest pewne! but uratował mi stope, złamałem dużego palucha, dwa sine, i troszke stawik wylał, przez trzy min nie czułem stopy, a przysadziłem tylko w barierke nawet się nie przewróciłem, chwile potem leżałem i kwiczałem na trawieOstatnio edytowany przez siedlar; 193.
Komentarz
-
Zamieszczone przez MarioM06 Zobacz postaŁoooo no to zaszalałeśCzyli kilka miesięcy wolnego teraz??
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez siedlar Zobacz postawyjazd się posypał więc mówie: dam sobie ognia. I dałem[ATTACH=CONFIG]11033[/ATTACH]
jedno jest pewne! but uratował mi stope, złamałem dużego palucha, dwa sine, i troszke stawik wylał, przez trzy min nie czułem stopy, a przysadziłem tylko w barierke nawet się nie przewróciłem, chwile potem leżałem i kwiczałem na trawieMoja skrzynkaN 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Komentarz
-
Zamieszczone przez siedlar Zobacz postawyjazd się posypał więc mówie: dam sobie ognia. I dałem[ATTACH=CONFIG]11033[/ATTACH]
jedno jest pewne! but uratował mi stope, złamałem dużego palucha, dwa sine, i troszke stawik wylał, przez trzy min nie czułem stopy, a przysadziłem tylko w barierke nawet się nie przewróciłem, chwile potem leżałem i kwiczałem na trawieteż upadek był bardzo niewinnie wyglądający. Wracaj do zdrowia i uważaj na linię mnie przybyło 5 kg wiesz, TV, śniadanko, obiadek, kolacyjka, leżanko i tak codziennie.
Komentarz
Komentarz