Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ja się dopasuję, mam tylko dwa weekendy we wrześniu wolne 14 i 21.09.
Ale najwyżej przyjadę autem jak ostatnio.
Czekam na rozwój sytuacji.
Powiem też że ten ostatnio na jesieni co Trusek załatwiał nie był zły, miejscówka fajna i dobre jedzenie.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Hej! 😉
Jeżeli nie zgłosi się nikt do połowy sierpnia to ogarnę zlot. w terminie 4-6 październik.
było by to w promieniu do 100 km od Bodzentyna .........
Tu też są muzea motoryzacji .....obok Końskich ...chlewiska koło Szydłowca....- byłeś Lemur?
Hej! 😉
Jeżeli nie zgłosi się nikt do połowy sierpnia to ogarnę zlot. w terminie 4-6 październik.
było by to w promieniu do 100 km od Bodzentyna .........
Tu też są muzea motoryzacji .....obok Końskich ...chlewiska koło Szydłowca....- byłeś Lemur?
...w Chlewiskach byłem- kilka lat temu - pytanie czy jeszcze coś z ciekawostek z tego muzeum zostało - bo koleś nam opowiadał że brak kasy na wszystko,do tego przyjeżdżają sobie jakieś dyrektory z innych dużych i znanych muzeów z dużych miast, pożyczają eksponaty, eksponaty nie wracają i zostają jakieś popularne ale nie unikatowe modele- tak więc na zasadzie na farta że tam jeszcze coś jest ale pomysł dobry
Ja pierwszy tydzień października 4-6 mam już zarezerwowany,
ale jak wszystkim pasi to trudno
Ja też optował bym za wrześniem, nie ma mnie od 2.10 do 12.10.2024 w PL
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Mi też wrzesień bardziej pasuje. Co do zlotu, obdzwonię jeszcze dwie miejscówki bo póki co wszystkie które planowałem nie mają wyżywienia. Zapytam o koszty i się odezwę z konkretami
Optuje za 14.09. Proponuję jurę krakowsko częstochowską. Mam fajną trasę off i zorganizuje na pustyni siedlackiej kociołek oraz grochówkę. W tym roku nie zorganizowałem pustynnej burzy że względów zdrowotnych to chętnie to połącze. Jeśli wyrażacie chęci dawać znać. Boj ekipa jest za 😉
Można wstępnie klepać listę chętnych na ten 14.09?
Pytanie tylko o miejsce i jedzenie.
sigpic
Komentarz