Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jesienny XXI zlot 2024

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Dam pierwszej osobie która sie zgłosi do organizacji zlotu 700zł

Komentarz

Ja się dopasuję, mam tylko dwa weekendy we wrześniu wolne 14 i 21.09.
      Ale najwyżej przyjadę autem jak ostatnio.
      Czekam na rozwój sytuacji.
      Powiem też że ten ostatnio na jesieni co Trusek załatwiał nie był zły, miejscówka fajna i dobre jedzenie.
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

Kase proponuję przeznaczyć na koszulki żebyło o czym pamiętać ja wracam 15.09 z Gruzji więc 21 mi odpowiada

Komentarz

Zamieszczone przez lemur Zobacz posta
          ... w Zgierzu jest również muzeum aut zabytkowych - 150 modeli mają
          no i nic ciekawego poza nie mam w tym mieście Ale gdyby padło na okolice Łodzi, mogę Was przeciągnąć po bagnie, pojeździć po rzece lub popływać.

Komentarz

Hej! ?
            Jeżeli nie zgłosi się nikt do połowy sierpnia to ogarnę zlot. w terminie 4-6 październik.
            było by to w promieniu do 100 km od Bodzentyna .........
            Tu też są muzea motoryzacji .....obok Końskich ...chlewiska koło Szydłowca....- byłeś Lemur?

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
              Hej! ?
              Jeżeli nie zgłosi się nikt do połowy sierpnia to ogarnę zlot. w terminie 4-6 październik.
              było by to w promieniu do 100 km od Bodzentyna .........
              Tu też są muzea motoryzacji .....obok Końskich ...chlewiska koło Szydłowca....- byłeś Lemur?
              ...w Chlewiskach byłem- kilka lat temu - pytanie czy jeszcze coś z ciekawostek z tego muzeum zostało - bo koleś nam opowiadał że brak kasy na wszystko,do tego przyjeżdżają sobie jakieś dyrektory z innych dużych i znanych muzeów z dużych miast, pożyczają eksponaty, eksponaty nie wracają i zostają jakieś popularne ale nie unikatowe modele- tak więc na zasadzie na farta że tam jeszcze coś jest ale pomysł dobry

Komentarz

....Ta miejscówka w Stolcu nad Wisłą też chyba nie była zła...

Komentarz

Ja pierwszy tydzień października 4-6 mam już zarezerwowany,
                  ale jak wszystkim pasi to trudno

Komentarz

Zamieszczone przez Tomek2071 Zobacz posta
                    Ja pierwszy tydzień października 4-6 mam już zarezerwowany,
                    ale jak wszystkim pasi to trudno
                    Ja też optował bym za wrześniem, nie ma mnie od 2.10 do 12.10.2024 w PL
                    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                    sigpic

Komentarz

Panowie tylko nie obniżajmy standardów jedzenie musi być i normalne warunki nie wilgoci i grzyby.

Komentarz

Mi też wrzesień bardziej pasuje. Co do zlotu, obdzwonię jeszcze dwie miejscówki bo póki co wszystkie które planowałem nie mają wyżywienia. Zapytam o koszty i się odezwę z konkretami

Komentarz

a jak by tak tym razem pojechać na Podlasie

Ośrodek Wypoczynkowy UROCZA zaprasza na Podlasie.

Komentarz

Optuje za 14.09. Proponuję jurę krakowsko częstochowską. Mam fajną trasę off i zorganizuje na pustyni siedlackiej kociołek oraz grochówkę. W tym roku nie zorganizowałem pustynnej burzy że względów zdrowotnych to chętnie to połącze. Jeśli wyrażacie chęci dawać znać. Boj ekipa jest za ?

Komentarz

Jura też może być

Komentarz

Można wstępnie klepać listę chętnych na ten 14.09?
                                Pytanie tylko o miejsce i jedzenie.
                                sigpic

Komentarz

Pracuję...
                                X