Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot wiosenny xtz 16-18.05.2025 Ranczo Boguszewiec

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

+48 515 565 984

numer na szlaban

jak wjedziecie to kostką brukowa do końca domki 14, 13 i 12

Komentarz

Dzięki za spotkanie ? było jak zawsze ??

Komentarz

Dobry dzieki za spotkanie dobrze było was znowu zobaczyć ten zlot zapisuje w kalendarzu 1 na którym nie piłem i nie paliłem postaram się to nadrobić na następnym zlocie. Księdzu dzięki za organizacje. Do zobaczonka na jesieni.

Komentarz

Ja już też dojechał, dzięki Księdzu za organizacje. Miło was było znowu wszystkich zobaczyć ...Było wesoło jak zawsze ,bawiłem się przednio, do zobaczenia next time

Komentarz

Dziękuję. Było jak zwykle. Dobrze było się spotkać. Była również dobra jazda. Dziękuję za dobrą organizację. Księdzu możesz zostać ojcem !
            Ostatnio edytowany przez siedlar; 193.

Komentarz

Podziękowania dla Marcina za organizację a dla reszty za przybycie i dobrą zabawę. Do następnego zlotu
              Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
              Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...

Komentarz

Było jak zawsze miło grzecznie i pełna kultura
                Dzięki Marcin za organizację !
                Ostatnio edytowany przez Tomek2071; 4777.

Komentarz

Dziękujemy za gościnę, organizatora chwalimy, mordy zobaczyć bezcenne.
                  Tylko ta pogoda....

Komentarz

Dzięki za miłe spotkanie, fajnie było zobaczyć Was po takim czasie. Do następnego!
                    sigpic

Komentarz

Również dziękuję wszystkim za spotkanie, zlot zapamiętam jako najbardziej kulturalną i wszechstronną imprezę, można było zwiedzać, jeździć, pić, niepić, przyjechać czym się chce, odpoczywać.

Księdzu do tego mial gest i opłacił wszystkie muzea w okolicy i dziewczyny w balii

Ps. niepozdrawiam tego ***** co zawiesil okap nad ogniskiem, dzwon wybijał równo co 15 minut.

Komentarz

Potwierdzam guz na łbie jest
                        Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
                        Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...

Komentarz

Ja również dziękuję za spotkanie! Teraz odliczamy czas do jesiennego ?
                          Ze spraw organizacyjnych zostało ze składek 246zł do przepicia na następnym zlocie ?

Komentarz

IMG_20250518_095856_146.jpg
                            Super było...tym bardziej że nie było mnie jesienią. Pogoda , choć prognozy świadczyły o czymś innym , to i tak nas w miarę oszczędziła. Choć na powrocie złapało mnie w połowie drogi że kondona zakładałem. Dzięki Księdzu za ogarnięcie. Patrząc na fotkę i jak plotkowały panny obok .... zjazd integracyjny oddziałów geriatrycznych i psychiatrycznych organizowany przez antyklub AA...heheheh
                            Pozdrawiam i do jesieni

Komentarz

Dzięki Księdzu za zorganizowanie spotkania,fajnie było was spotkać i do następnego.

Komentarz

Pracuję...
                              X